NYHED

Vælgerbedrag: Mette Frederiksen mangler at indfri 147 valgløfter

Socialdemokratiet er i dag ude at påstå, bakket op af Mandag Morgen, at partiet har holdt, hvad de lovede ved sidste valg. Fakta siger noget andet.
Mette Frederiksen mangler at indfri 147 valgløfter - Vælgerbedrag - Mandag Morgen
Skal man tro en artikel med overskriften “Mette Frederiksen har ført de fleste af sine 365 løfter ud i livet” fra mediet og tænketanken Mandag Morgen, der blev publiceret i går, så har Mette Frederiksen og Socialdemokratiet altså gennemført langt de fleste af deres valgløfter fra valget i 2019.
Mandag Morgen holder sig ikke tilbage i ren begejstring, kammer fuldstændig over i en nærmest groupie agtig hyldest af statsminister Mette Frederiksen:

Tjek, tjek, mangler og tjek. Statsminister Mette Frederiksen har med håndfast og centraliseret styring gennemført langt de fleste af sine 365 løfter fra 25 politiske udspil op til valget i 2019

Mandag Morgen

Socialdemokratiet griber selvfølgelig straks muligheden for at videredele Mandag Morgen’s artikel. For eksempel skriver Socialdemokratiets Folketingsmedlem Jens Joel følgende tweet:

Artiklen er sjov nok gemt bag en betalingsmur, så de fleste danskere ikke har mulighed for at læse, hvad undersøgelsen faktisk siger. Fakta der ikke lige hænger sammen med overskriften og den indledende tekst fra Mandag Morgen.

Socialdemokratiets vælgerbedrag

Heldigvis er Socialdemokratiets politiske ordfører Rasmus Stoklund så venlig at oplyse danskerne om, hvad der egentlig gemmer sig af fakta bag Mandag Morgens betalingsmur.
Facebook skriver Rasmus Stoklund, at partiet ikke er færdige, men at de er nået langt.
Når man ser på de faktiske tal, så afslører den en hel anden virkelighed, end den Mandag Morgen og Socialdemokratiet i tæt samarbejde forsøger at sælge.
INDFRIET
BEDRAG
For ud af 365 valgløfter er 147 af dem ikke gennemført. Når et valgløfte er sat som igangværende , så er det jo heller ikke gennemført.
Regner man det om til procenter, så mangler Socialdemokratiet at gennemføre lidt over 40 procent af deres valgløfter. Hvordan Mandag Morgen kan komme frem til, at det er en succes, er ganske enkelt en gåde.
For det kan da ikke passe, at der er tale om en bevidst gennemført manipulering og vinkling?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her

LÆS OGSÅ