Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Mette Frederiksen sejrede men retsstaten og demokratiet tabte

Med mindst mulig margin har rød stue, på trods af lovbrud, vildledninger, ulovlige instrukser, svindel og magtmisbrug, genvundet magten.
Æret være det danske demokratis minde - Valget er dit - Folketingsvalg 2022

Med 90 røde mandater bag sig har Mette Frederiksen og Socialdemokratiet her i nat genvundet magten i Danmark. Uanset hvordan en kommende regering kommer til at se ud, vil det være med Mette Frederiksen i spidsen.
Valget skulle have drejet sig om retsstaten, retsfølelsen og demokratiet. Det var det valget blevet udskrevet på grundlag af. Men takket være den socialdemokratiske spinmaskine mistede medierne hurtig fokus.
At Mette Frederiksen kan genvinde magten, på trods af lovbrud, løgne, svindel, politisk forfølgelse og magtmisbrug, er en falliterklæring for det danske demokrati.
Og ikke mindst en falliterklæring for de danske journalister og medier. De vil med sikkerhed afvise deres ansvar, men sandheden er, at de skatteyderejede og skatteyderstøttede medier ikke har været i stand til at forklare de mange skandaler godt nok. Medierne har ikke været aggressive nok over for den socialdemokratiske spinmaskine.
Medierne har været mere interesseret i at gøre valget til et cirkus og et freakshow. Hvor journalister og kommentatorer har belønnet spin og løgne, frem for fakta og demokratisk vilje. Fake news og manipuleringer har fyldt medierne til rød bloks fordel.
Vi har en regering, et socialdemokrati, en Mette Frederiksen, der har begået dokumenteret grundlovsbrud, vildledt Folketinget og befolkningen, udstukket ulovlige instrukser, løjet flere gange, svindlet med skattemidlerne og misbrugt magten.
Den eneste mulighed for at genstarte vores retsstat og demokrati var ved at give Mette Frederiksen og rød blok det røde kort. Nu slipper Mette Frederiksen for en advokatundersøgelse. For der er ikke flertal i rød stue for at vise demokratiet og retsstaten respekt.
Nu får vi fire år mere, hvor partier som Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre vil agere Mette Frederiksen skødehunde. Hvor de røde partier vil blive belønnet med en skatteyderbetalt hundekiks for at vende ryggen til magtmisbrug.
Man forstår godt, at Mette Frederiksen storsmilede under hendes sejrtale. For nu slipper den socialdemokratiske formand og mange af hendes partifæller for at stå til ansvar over for en dommer.
Det vil kun bekræfte Mette Frederiksen og partiet i, at loven tydeligvis ikke gælder for dem, at de kan gøre som det passer dem.
Minkskandalen handlede og handler fortsat om mennesker. Det handler om minkavlerne og deres familier, der fik ødelagt deres liv og deres livsværk, da Mette Frederiksen og Socialdemokratiet nedslagtede et helt erhverv ulovligt. I morgen vågner minkavlerne og deres familier op og vil føle, at halvdelen af Danmark har pisset dem ned af nakken.

Danmarks Fremtid mener: Danskerne har talt ved et demokratisk valg. Men den demokratiske stemme har ironisk nok valgt bananrepublikken Danmark frem for retsstaten og demokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ