Danmarks Fremtid - fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark - nyheder - debat - video
47,5%
NYHED

Mette Frederiksen sletter demokratiet

Mette Frederiksen og hendes undersåtter forsøger med alle midler at slette beviser på danmarkshistoriens største politiske skandale.
Mette Frederiksen sletter demokratiet
#GåAfMette

I går kunne B.T. fortælle, at statsminister Mette Frederiksen’s spindoktor har slettet alle hans sms’er der blev skrevet i forbindelse med, at regeringen ulovligt nedslagtede et helt erhverv.

I dag kan TV 2 så fortælle, at Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, også har slettet vigtige sms’er fra samme periode.

Og sørme om ikke statsministerne selv har slettet SMS’er fra sin egen telefon.

Der begynder at vise sig en tendens hos regeringen. Vigtige informationer forsvinder ud af den blå luft, særlig når informationerne kan afsløre regeringen.

Det er ikke første gang, det er sket. Og det er sikkert heller ikke den sidste gang. Med mindre demokratiet bliver taget alvorligt hos regeringens støttepartier.

Beviserne for et kæmpe foragt for retsstaten og demokratiet bliver ved med at dukke op, når Mette Frederiksen er indblandet. 

Hendes medarbejdere har jo kun lært af deres chef, når det gælder foragt for demokratiet og åbenheden.

Ingen skal komme og påstår, at Mette Frederiksen ikke ved noget om slettede sms’er, om lovbrud. Det er hendes to nærmeste medarbejdere, der er blevet afsløret.

Mens Mette Frederiksen er ved at omdanne Danmark til en bananrepublik, så sidder de knaldrøde støttepartier kun og ser beundrende op til den store landsmoder.

Mai Villadsen fra Enhedslisten, Pia Olsen Dyhr fra Socialistisk Folkeparti og Sofie Carsten Nielsen fra Radikale Venstre ser stiltiende til som de marionetdukker for Socialdemokratiet, de er.

Hvornår siger rød stue stop over for antidemokraten Mette Frederiksen, hvornår ser vi en forside med “Gå af Mette” hos de danske medier?

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487 og støt den daglige drift af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ