Danmarks Fremtid
NYHED

Mette Frederiksen støtter politisk vold og hærværk

Statsminister Mette Frederiksen har startet sin egen podcast "statsministeren spørger". Her støtter hun bl.a. op om politisk vold og hærværk.
Statsministeren spørger - Mette Frederiksen støtter politisk vold og hærværk

Læs hele vores kritiske tema om de danske medier her. Du kan også se vores varedeklaration af journalister her.

I går aftes afslørede statsministeren, at hun nu lancerer en ny podcast kaldet “statsministeren spørger”. En podcast som medierne glædeligt lader sig misbruge i. Det kan du læse mere om her.

I hver episode vil statsministeren inviterer en ny gæst i studiet til en snak om diverse emner, det hele selvfølgelig styret,  kontrolleret og censureret af dronningen af spin, Mette Frederiksen

I en af de kommende episoder har statsministeren valgt at invitere Enhedslisten’s chefideolog, Pelle Dragsted, i studiet.

Han er tidligere folketingmedlem og nuværende byrådsmedlem for partiet. Men han har også en baggrund som burde diskvalificere ham som gæst hos Danmarks statsminister.

Antidemokraten Pelle Dragsted

Et er, at statsministeren giver taletid til en erklæret tilhænger af kommunismen, en ideologi på niveau med nazismen, en ideologi der har begået folkemord, myrdet millioner af uskyldige mennesker.

Men at landets socialdemokratiske statsminister inviterer en gæst i studiet, Pelle Dragsted, der er dømt for politisk angreb, og som omgiver sig med køller og andre våben, er en decideret demokratisk skandale.

I 1994 var han med i en bus, fyldt med køller og andre våben, på vej mod Jonni Hansens hjem i Greve. I 1998 blev han dømt for hærværk mod Sandholmlejren. Og i 1999 var han blandt den gruppe, som den danske nazileder, Jonni Hansen, påkørte, da de var i gang med at save hans plankeværk i stykker med en motorsav.

Ved at invitere Pelle Dragsted i studiet bakker Danmarks socialdemokratiske statsminister, Mette Frederiksen, indirekte op om politisk vold og hærværk.

Hmm. Synes det ville være lidt krukket at sige nej tak til at diskutere politik med statsministeren. Så jeg sagde ja, da de spurgte.

Socialdemokratiet har ellers ingen problemer med, at beskylde blå blok for at arrangere og bakke op om politisk vold, hærværk og trusler. Men modsat statsministeren, så hylder blå blok ikke personer, der er dømt for politisk vold og hærværk.

Men vi kommer aldrig til at se danske journalister og medier dække denne historie, denne demokratiske skandale, for medierne holder selv mikrofonen for Pelle Dragsted og Enhedslisten.

Vil statsministeren også invitere en nazist, en islamist, ind i hendes nye propaganda podcast?

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ