Danmarks Fremtid
NYHED

Rapport afslører Mette Frederiksens løgne og medierne hylder hende

En rapport har netop afsløret Mette Frederiksens løgne om den oprindelige nedlukning af Danmark. Journalister forsøger at vinkle sagen til statsministerens fordel.
Rapport afslører Mette Frederiksens løgne og medierne hylder hende

En uvildig udredning fastslår, at statsminister Mette Frederiksen løj over for danskerne og Folketinget, da hun påstod at myndighederne anbefalede nedlukningen i foråret 2020.

Mette Frederiksens løgne

Selv om rapporten er det sædvanlige embedsmandssprog, så står der tydeligt, at statsministeren – igen – ikke fortalte sandheden, altså løj, da hun med begrundelsen, at det var myndighedernes anbefaling, lukkede Danmark ned.

I rapporten står der:

“Den redegørelse for forløbet op til nedlukningen, som er givet i
kapitel 9 i denne udredning, giver ikke støtte til den formulering, som statsministeren bruger på pressemødet den 11. marts 2020. Tilsvarende
bliver Sundhedsstyrelsens forbehold over for revisionen af epidemiloven ikke tydeligt nok videreformidlet til Folketinget i forbindelse med
behandlingen af forslaget til den første ændring af epidemiloven den 12. marts 2020″

Løgn på løgn på løgn fra statsministerens side. Men hun er så heldig, at have sine 3 støttepartier, ledet af Pernille Skipper, Pia Olsen Dyhr og Sofie Carsten Nielsen, der agerer marionetdukker for løgn og grundlovsbrud.

Sofie, Pernille og Pia svigter grundloven
Marionetdukkerne

Mediernes vinkling

Mediernes reaktion har været – mild sagt – grotesk. Man vælger at tage vinklingen, at Mette Frederiksen og hendes embedsmænd tog Corona mere alvorligt end myndighederne. Ikke at hun løj og bedragede Folketinget og danskerne.

Anton Geist, der er indlandschef på det knaldrøde Information (mediestøtte), skriver sådan her i et tweet:

“En virkelig interessant rapport! Bl.a. er det opsigtsvækkende, hvordan interne mailudvekslinger peger på, at Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, tidligt tog corona langt mere alvorligt end sundhedsmyndighederne. Rapporten er fuld af den her slags bemærkninger”

Journalist på statsmediet TV 2, Hans Redder, bakker op om Anton Geists vinkling og skriver:

“God tråd hér. Barbara Bertelsens rolle er noget af det mest interessante i den her rapport”

Altså ikke Statsministers Mette Frederiksens Løgne.

Thomas Funding, politisk redaktør på Avisen Danmark (mediestøtte) og tidligere socialdemokratisk byrådsmedlem, skriver dette tweet:

“Åbenlyst en relevant kritikvinkel af Mette Frederiksen. Men antager vi, at det var den rigtige beslutning at gå længere end myndighederne for et år siden, er det jo også en sønderlemmende kritik af @SSTbrostrom og @SSTSundhed”

Lighed for loven

Corona skal tages alvorligt. Slet ingen tivl om det. Men statsministeren må indordne sig under de samme regler, under retsstat, grundlov og demokrati, som alle andre.

Lighed for loven

Det er tydeligt, at lighed for loven ikke længere gælder i Danmark. har man den rigtige partifarve, og de rigtige marionetdukker, kan man undgå at blive stillet til ansvar for ens handlinger.

Bogerforslag med ønske om frie uafhængige kritiske medier

Medierne i Danmark udgør, med deres vinkling og politiske ståsted, et demokratisk problem.

Danmarks Fremtid har sat sig i spidsen for et borgerforslag, der skal afskaffe mediestøtte, licens og statsmedier. Læs mere her.

Opdatering

Mange forsætter med at agerer marionetdukker for statsministeren, påstår hun ikke har løjet.

Her er beviset:

LÆS OGSÅ