Danmarks Fremtid
NYHED

Mette Frederiksens ulovlige valgkamp 2022

Selv om Mette Frederiksen ikke officielt har udskrevet valget, rejser hun Danmark rundt, som om hun er i valgkamp, bakket op af hendes spin hær.
Mette Frederiksens ulovlige valgkamp 2022
Efter at Radikale Venstre meldte ud, at de ville vælte Mette Frederiksen og hendes regering, hvis ikke statsministeren havde udskrevet valg før folketingets åbning den 4. oktober 2022, har alle ventet på valgudskrivelsen.
Men selv om truslen om en mistillidsvotum hænger over hovedet på Mette Frederiksen, så har hun indtil videre ikke valgt at udskrive det valg, alle på nær Socialdemokratiet ønsker.
Men ser på man den socialdemokratiske formands ageren, så kan ingen være i tvivl om, at Mette Frederiksen i øjeblikket er i gang med det, der kun kan betegnes som en valgkamp.
For sjældent har Mette Frederiksen rejst så meget rundt i landet for at besøge plejehjem, få taget billeder med ’tilfældige’ danskere og stå  på scenen sammen med dansktop bandet Kandis. At Socialdemokratiets valgbus er fundet frem er sådan set bevis nok på en aktiv valgkamp.

Ulovlig valgkamp

Det er dybt komisk, at Mette Frederiksen, regeringen og Socialdemokratiet benægter, at de er i gang med, hvad der nok bliver danmarkshistoriens længste valgkamp.
Men måske er der en årsag til, at statsministeren ikke vil udskrive valget. En årsag til at Mette Frederiksen ikke indrømmer, at hun rejser Danmark rundt for at få ændret meningsmålingerne.
For i reglerne for ministres særlige rådgivere kan man læse, at så snart et valg er udskrevet, så skal ministerens skatteyderbetalte spindoktorer forlade ministeriet, ikke have deres daglige gang på ministerierne:

Når den særlige rådgiver opsiges og fritstilles ved udskrivelse af valg til Folketinget, må vedkommende ikke herefter have sin daglige gang i ministeriet.

Det skal sikre, at den særlige rådgiver ikke bruger ministeriet til at føre valgkamp for ministeren, blandt andet statsminister Mette Frederiksen.
Men ved ikke at udskrive valg, så kan statsminister Mette Frederiksen og hendes ministre altså fuldt ud udnytte både hendes skatteyderbetalte særlige rådgivere og embedsværket til at hjælpe med planlægning, skrivning af taler etc.
Mette Frederiksen viser igen, at hun er villig til at strække reglerne, gerne overtræder lovgivningen, hvis det gavner hendes magtbegær. Statsministeren benytter igen sine embedsmænd som både egne og socialdemokratiets personlige opvartere.
Lige nu ser vi statsminister Mette Frederiksen føre, hvad der kun kan betegnes som en valgkamp. Embedsmænd og særlige rådgivere er de facto blevet kampagnemedarbejdere for Socialdemokratiet.
Dermed overtræder Mette Frederiksen og hendes mange ministre de facto lovgivningen.
At hverken journalister, støttepartier eller politiske modstandere har påpeget misbruget af embedsværket er en gåde. Men det understreger, hvorfor Mette Frederiksen har kunne danne bananrepublikken Danmark. En svag presse, støttepartier der er rene skødehunde og så en usynlig opposition.
Misbrug af embedsværket til at føre valgkamp er endnu en af de mange demokratisk skandaler, som vi har set de sidste 3 år under Mette Frederiksens og Socialdemokratiets ledelse af Danmark.
Gå af Mette Frederiksen. Vis for første gang en smule respekt for det danske demokrati.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ