NYHED

Mettes Pressemøde: medier og støttepartier svigter igen

Mettes pressemøde i går aftes var som ventet en lang omgang spinshow fra statsministeren. Medierne og de røde støttepartier gav hende scenen.
Mettes Pressemøde

LEV MED DET – det var overordnet beskeden fra en magtfuld og arrogant statsminister på hendes pressemøde i går aftes. Et pressemøde der ikke bare afslørede Mette Frederiksen svigt, men også hendes støttepartiers og den skatteyderstøttede danske presses svigt.

Arrogancen kom specielt til udtryk, da statsministeren udtalte, at “Jeg er landets statsminister. Jeg dækker ikke over noget.”.

Kære statsminister Mette Frederiksen: Du ikke bare dækker over alt. Du gør det ved hjælp af løgne og trusler. Du gør det ved at skubbe dine egne svigt over på bl.a. embedsmænd.

Mettes pressemøde uden svar

Statsministeren brugte igen sundhedsfaren som undskyldning for den pågældende nedslagtning. Men det er bare ikke, hvad sagen drejer sig om. Det drejer sig om, at der ikke var lovhjemmel. Det drejer sig om grundlovsbrud. Det drejer sig om løgn på løgn. Det drejer sig om sletning af beviser.
På pressemødet kom Mette Frederiksen med flere påstande og “argumenter” der, når de bliver kigget efter i sømmene, overhovedet ikke hænger sammen.

Mette Frederiksen sagde bl.a. at kommunikation i dagene omkring nedslagtningen af minkerhvervet primært skete ved, at man sad sammen. Men ser man på dagene omkring de ulovlige beslutninger, så var flere ministre hjemme i isolation, bl.a. takket være at justitsminister Nick Hækkerup var smittet med covid-19.

Mediernes svigt

Både før, under og efter pressemødet i går aftes svigter medierne i danmarkshistoriens største politiske skandale.

For eksempel så skriver Information, det knaldrøde propaganda medie der har nallerne dybt nede i skattemidlerne, at statsministeren “kom styrket ud af sms-pressemøde:

Mette Frederiksen kom styrket ud af sms-pressemøde. Man kan dog stadig være kritisk over for, at hun og hendes tætteste rådgivere har fastholdt en praksis om at slette sms’er, mens en af DKs største regeringskriser fandt sted

Information på Twitter

Man skal ganske enkelt være journalist eller fra resten af rød stue for at kunne påstå, at Mette Frederiksen kom styrket ud af, hvad der kun kan betegnes som en ren nedsmeltning.

Også statsministeriets officielle propagandamedie, Politiken, var hurtigt ude med et tweet i forbindelse med pressemødet:

Efter stigende pres leverede statsminister Mette Frederiksen onsdag aften en række svar om de slettede sms’er på hendes og hendes rådgiveres mobiltelefoner i minksagen. Hun understregede, at hun ikke vidste, at der manglede hjemmel til aflivning. 

Politiken på Twitter

Man skal vær journalist eller fra resten af rød stue for at kunne påstå, at statsministen kom med svar på de mange spørgsmål.

Det er på tide at journalister lærer at kende forskel på bortforklaringer og så svar, når det gælder dronningen af spin, statsminister Mette Frederiksen.

Generelt var de spørgsmål, der blev stillet af pressen, ganske uskadelige, noget Mette Frederiksen kunne bygge hendes bortforklaringer videre på.
Specielt spørgsmålene fra de to statsmedier, DR Nyheder og TV 2 News, var beviset på, at statsmedier og mediestøtte skal afskaffes. Danskernes skattekroner skal ikke gå til mikrofonholderi.

Og lad os så igen påminde en samlet dansk presse om, at ingen enndu har haft forsider, hvor de forlanger Mette Frederiksen afgang. På trods af lovbrud, løgne, trusler og coverups.

Medierne svigter demokratiet.

Støttepartiernes svigt

Støttepartierne, der nu igennem to år har bakket Mette Frederiksen op i alt, hvad hun har begået af ulovligheder, alle hendes løgne, var usædvanlig stille under pressemødet i går aftes.

Dog kom Enhedslistens chefideolog, Pelle Dragsted, i løbet af pressemødet med et par enkelte tweet. Bl.a. skrev han følgende:

Min opsummering af minksagen: 1) Det var 100% det rigtige at afvikle mink. 2) Det var en alvorlig fejl, at der ikke var hjemmel i starten. Derfor faldt MJ 3) Hvis regeringen var bevidst om manglende hjemmel= endnu mere alvorligt. Det skal kommissionen til bunds i.

Pelle Dragsted, Enhedslisten

Hans tweet beskriver meget godt, hvordan støttepartierne, marionetdukkerne og skødehundene, ikke forholder sig til fakta, ikke forholder sig til virkeligheden.

Pelle Dragsted skriver, at det var det 100% rigtige at aflive mink. Men det er ikke hvad flertallet af eksperter mener. Rent faktisk skete aflivningen uden anbefaling fra Statens Serum Institut.

Pelle Dragsted skriver også, at det var en alvorlig fejl, at der ikke var lovhjemmel. Men hvis der ikke var lovhjemmel, hvorfor så holde hånden over statsministeren? Selv socialister skal rent faktisk holde loven.

Støttepartierne vil heller ikke forholde sig til, at Sundhedsminister Magnus Heunicke vidste, at der ikke var var lovhjemmel længe før nedslagtningen blev besluttet. Sundhedsministeren godkendte personligt et notat, der slog fast, at det krævede lovændring at aflive alle mink i Danmark.

Beviserne er der, men støttepartierne bliver ved med at holde hånden over statsministeren og hendes ministre.

Minkkommisionen og en kommende rigsret kan sagtens forsætte, selv om støttepartierne vælger at vælte Mette Frederiksen.

Det er på tide at få Mette Frederiksen ud af statsministeriet, så hun ikke længere kan give embedmændende skylden for hendes eget lovbrud, hendes egne løgne.

På tide at få Mette Frederiksen afskåret fra at lave mere cover up i statsministeriet.

Pressemødet kan genses her, hvis man orker.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ