NYHED

Migranter i Sandvad beskyttes danskere ved kærshovedgård svigtes

Vi er nu nået dertil, hvor myndighederne gør alt for at beskytte kriminelle migranter, mens danskere, der rammes af samme migranter, svigtes.
Migranter i Sandvad beskyttes danskere ved kærshovedgård svigtes
Udlændingestyrelsen har besluttet, at der skal sættes vagtværn ind for at “beskytte” et asylcenter i Sandvad ved Jelling.
Et asylcenter der skal huse kriminelle og sædelighedsforbrydere tæt på danske familier.
Imens må beboerne i nærheden af Kærshovedgård forsat leve med kriminalitet og utryghed takket være Mattias Tesfaye og den socialdemokratiske regerings svigt.

JP Vejle har holdt mikrofonen over for Udlændingestyrelsen og Dansk Røde Kors. 

Under overskriften “Røde Kors indsætter vagtværn i Sandvad af frygt for de lokale borgere” skriver JP Vejle bl.a. følgende:

Udlændingestyrelsen og Røde Kors frygter for de ansattes sikkerhed på asylcentret i Sandvad. De bliver nu beskyttet af vagter”

JP Vejle
Baggrunden for at indsætte et vagtværn, der ikke er til for at beskytte danskerne, men migranterne, er en højlydt meningsudveksling til et møde mellem Udlændingestyrelsen, Dansk Røde Kors og beboerne i området.
Men ingen konkrete trusler, ingen angreb på asylcenteret.
Og bare så de politisk korrekte ikke kan komme rendende med beskyldninger: Vi tager selvfølgelig afstand for vold, trusser og hærværk.
Udlændingestyrelsen og Dansk Røde Kors vil sjovt nok ikke forholde sig til, at man placere kriminelle og sædelighedsforbrydere midt i et lille lokalsamfund i Danmark.
Man vil ikke forholde sig til, at det er danskerne i området, der bliver udsat for potentiel fare, ikke migranterne.
Når man ser på, hvor hurtig Udlændingestyrelsen, og dermed i sidste ende regeringen, har reageret på disse såkalte “trusler”, så kan det undre, at beboerne og lokalsamfundet i nærheden af Kærshovedgård forsat svigtes.

Kærshovedgård glemt

Som vi skrev her på Danmarks Fremtid i forbindelse med at regeringen fejlede totalt, da de ville lave et udrejsecenter på Langeland:

Om et par dage har både politikere og journalister glemt alt om udrejsecentre, glemt alt om midtjyderne, der dagligt må leve med konsekvenserne af en forfejlet naiv politisk korrekt politik

DanmarksFremtid.dk
Efterfølgende har vi desværre fået ret. Mattias Tesfaye møder med jævne mellemrum op sammen med en mikrofonholdende presse, men intet sker.

Som en af midtjyderne, Michael Nielsen der ejer OK-tanken i Bording, udtalte til TV 2 ved sidste besøg af ministeren:

Jeg tænkte da, at en minister, der ringer og spørger, om han må komme over og snakke, han må da have noget konkret at lægge på bordet. Men det havde han ikke. Han havde nogle visioner og ideer, men det kan vi jo ikke bruge her og nu

Michael Nielsen
Da Socialdemokratiet overtog magten, lå der en plan klar. Ikke en perfekt plan, men en plan, der havde sikret at farlige migranter var blevet placeret på ø.
Planen havde været 100 procent perfekt, hvis migranterne ikke kunne forladen øen. Men det var kun et spørgsmål om vilje. Man kan, hvad man vil.
Asylcenter er en falsk varebetegnelse, da alle, der kommer til Danmark, har rejst gennem flere sikre lande og derfor er migranter, såkaldte velfærdsmigranter.
Men regeringen, Socialdemokratiet og dens støttepartier valgte den politisk korrekte naivitet over danskernes sikkerhed.
Nu viser man også, at man prioriterer migranters sikkerhed over danskernes sikkerhed.
Hele sagen er et typisk eksempel på, at politikerne lader internationale konventioner stå over danskernes sikkerhed.

Der er kun en vej. Træd ud af konventionern, luk af, dømt hårdt og smid ud.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ