NYHED

Migranter på badeferie i Rwanda

Storbritannien har som de første fået lavet aftale om et modtagecenter for migranter i Rwanda. Den danske venstrefløj tror ikke på virkeligheden.
Migranter på badeferie i Rwanda
Som det første land kan Storbritannien nu sende migranter videre til Rwanda, hvis de er ankommet til Storbritanien gennem “illegal migration”. Det sker efter at de britiske myndigheder har indgået en aftale med Rwanda tilbage i april.

Et af de steder migranterne skal opholde sig, er på hotellet Rouge By Desir, der ligger i Rwanda’s hovedstad, Kigali.

På billeder og beskrivelse fra hotellet kan man se, at der både er svimmingpool, fine indrettede værelser, gratis WiFi og endda spa.

Men efter at bl.a. DR Nyheder har skrevet om virkeligheden, så er venstrefløjen gået amok. For det kan da ikke passe, at migranterne skal bo under sådanne forhold. 

Venstrefløjen, bl.a. Rosa Lund fra Enhedslisten, har hele tiden påstået, at migranter i Rwanda ville komme til at bo under fængselslignende omstændigheder. Noget medier som Politiken har holdt mikrofonen for.

Badeferie i Rwanda

Men nu afslører virkeligheden venstrefløjen og resten af de politisk korrekte naive. Hvad gør venstrefløjen så? Man forsøger med fortællingen om, at virkeligheden ikke er, som den er.

På Twitter kan man for eksempel se dette opslag fra den anonyme profil @TheYellowPete, hvor han går amok over en historie fra DR Nyheder:

Migrantcentrene skal bruges til at skræmme migranter fra at tage ud på de lange farlige rejser, som bl.a. menneskesmuglerne tjener mange penge på.

Men venstrefløjen vil tydeligvis hellere agere salgskontor for rejser arrangeret af menneskesmuglerne end at sikre ordentlige forhold for migranterne.

Venstrefløjen vil hellere have menneskeliv på deres samvittighed, blod på deres hænder, end indrømme, at deres naive åbne grænsers politik har spillet fallit.

Modtagecentre er løsningen på den den store migrantinvasion af Europa. Om venstrefløjen vil det eller ej.

Også herhjemme har man planer om modtagecentre i Rwanda. Men bl.a. Radikale Venstre vil hellere hjælpe menneskesmuglerne.

Og lad os til sidst slå en ting fast: det er migranter, ikke flygtninge.

Du kan også se hotellet, som migranterne skal bo på, i en video hos TV 2 Nyhederne.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ