Danmarks Fremtid
NYHED

Socialdemokratiske ministres skatteyderbetalte dates

Søren Papes privatliv er blevet endevendt af medierne og har fået hårde konsekvenser. Imens dater Socialdemokratiske ministre for skattekroner.
Socialdemokratiske ministres skatteyderbetalte dates - Rasmus Prehn - Ane Halsboe V2
Søren Pape Poulsen’s privatliv er de seneste uger blevet gransket og udpenslet af de danske medier. Den Konservatives leders mand Josue Medina Vasquez Poulsen har haft store problemer med sandheden.
Mandens utallige løgne har Søren Pape Poulsen desværre formidlet videre. Ordsproget om at kærlighed gør blind viser sig at være ganske sandt.
Derfor har det også ramt statsministerkandidaten’s troværdighed. Men modsat mange andre har Søren Pape taget konsekvenserne og har nu bedt om skilsmisse fra sin mand.
En hård personlig konsekvens for Søren Pape Poulsen. Men man skal kunne stole på ikke bare sin private ledsager, men også på de folkevalgte politikere. Derfor det helt rigtige valg.
I det hele taget har både pressen og de politiske modstandere haft ganske travlt med at angribe de Konservatives leder. Så travlt at man har set bort fra fakta.
Både Ekstra Bladet, Socialistisk Folkeparti og Socialdemokratiet har været ude med angreb på den Konservative leder. Angreb der kun kan betegnes som løgne og manipulationer.
De socialdemokratiske partisoldater har stået i kø for at angribe Søren Pape Poulsen. Men som altid, når det gælder regeringspartiet, så skal man passe på med hykleriet og dobbeltmoralen.

Skatteyderbetalt date i USA

Men mens Søren Pape’s kærlighedsliv har fået store konsekvenser, så har socialdemokratiske ministre skatteyderbetalte kærlighedsliv indtil videre ikke koste ministrene noget som helst.
Tidligere i år blev det afsløret, at kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen havde brugt over 100.00 skattekroner på en roadtrip med hendes særlige rådgiver, journalisten David Tarp.
Ser man på billederne fra turen til USA, som blandt andet indebar en tur til årets Oscar uddeling, så ser det mere ud som to kærester på en date. Ministre og rådgiver står på flere billeder tæt sammen, stormilende. Og i stedet for at tage en flyver, så valgte ministre og rådgiver at tage en roadtrip over næsten et døgns tid. Helt alene.
Men afsløringerne om, at den gifte Ane Halsboe-Jørgensen havde været på skatteyderbetalt date fik ingen konsekvenser for den socialdemokratiske minister.
Ekstra Bladet, som netop har været ganske vedholdende i deres angreb på Søren Pape Poulsen stoppede pludselige med at skrive om sagen, stoppede med at fastholde presset på ministeren.

Journalisters forskelsbehandling

Men hvordan kan det være, at socialdemokrater slipper for konsekvenser, efter at de har ladet skatteyderne betale for deres dates? Hvorfor ser medierne ikke de socialdemokratiske politikeres privatliv efter i sømmene, selv om socialdemokraterne ikke taler sandt?
En af årsagerne kan være de meget tætte bånd, der er mellen de socialdemokratiske ministre og den dokumenteret knaldrøde danske presse og ikke mindst de røde journalister.
Der er for eksempel sagen om den socialdemokratiske minister Rasmus Prehn’s misbrug af statens kreditkort og danskernes skattemidler. Her viser det sig, at Rasmus Prehn faktisk har brugt skattemidler på at spise intime middage med B.T.’s daværende debatredaktør, Sanne Fahnøe. Om de mange intime middage først kom efter Prehn’s skilsmisse står hen i det uvisse.
Samme Rasmus Prehn har i sin ministertid holdt fester, hvor journalister har deltaget. Fester hvor politiet endda har været tilkaldt på grund af alt for megen larm. Flere havde klaget, da der var tale om en normal arbejdsdag dagen efter. Men åbenbart ikke for ministre og journalister?
I både Ane Halsboe-Jørgensens og Rasmus Prehn’s tilfælde, har medierne på intet tidspunkt overvejet, om der kunne være tale om dates, om der var tale om kærlighedsforhold mellem ministre og journalister.
Kan mediernes forskelsbehandling af blå og røde politikeres privatliv hænge sammen med, at journalisterne både dater og fester med de selvsamme socialdemokratiske ministre, som de skal være kritiske over for?
Eller skyldes forskelsbehandlingen, at mange journalister har ganske tætte bånd til de røde partier?

At statminister Mette Frederiksen ikke har afsat sine ministre for at spilde danskernes skattemidler på dates med journalister, fortæller alt om den socialdemokratiske moral og tankegang.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ