Danmarks Fremtid
NYHED

Mink: Mette Frederiksen jagter likes på de sociale medier

Mens danske mink avlere og deres familier mister deres livsværk og indkomst, jagter statsminister Mette Frederiksen likes på de sociale medier.
Mette Frederiksen jagter likes på de sociale medier

I denne uge har danske mink avlere og familier måtte se hele deres livsværk bliver fjernet efter udmeldingen fra regeringen om, at alle mink skal nedslagtes på grund af covid-19.

Mette Frederiksen vælger at bruge denne ulykke situation til at jagte likes på de sociale medier Facebook og Instagran.

Likes på de sociale medier

Efter at Mette Frederiksen og regeringen meddelte, at alle mink i Danmark skulle nedslagtes på grund af covid-19, og det meste af Nordjylland skal lukkes ned (Mette’s egen by Aalborg selvfølgelig undtaget), har mink avlere og mange i Nordjylland været frustrerede, kede af det og tæt på sammenbrud.

Mette Frederiksen vælger, som mange gange før, at gå på de sociale medier med hendes information og baggrunden for hendes beslutninger, i stedet for at bruge pressen, der måske ville stille nogle kritiske spørgsmål.

På Facebook skriver hun et opslag, hvor hun afslutter med følgende sætning:

– Hvis du har lyst til at vise Nordjylland, at hele Danmark bakker dem op, så kan du like eller dele opslaget her

Under selve opslaget har Mette Frederiksen vedhæftet et billede, hvor hun selv står og storsmiler, i en mink jakke.

Tilsvarende har hun på det sociale medie Instagram lavet et opslag, hvor hun beder folk om at:

– Dobbeltklik på billedet og vis din opbakning til Nordjylland

Statsministeren vælger altså, på baggrund af flere 1000 danskeres ulykkelige situation, at jagte likes på de sociale medier, alt i mens hun lige gnidder ekstra salt i såret ved at stå storsmilende i en mink jakke.

Statsmandsagtigt? Døm selv

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet

Mette Frederiksen jagt af likes på de sociale medier, og hån mod minkavlere og nordjyder, kommer midt i hele debatten om regeringen’s magtarrogance og lukkethed.

Flere gange har regeringen nemlig pludselig meldt nye restriktioner ud uden at indrage folketingets andre partier.

Regeringen har heller ikke lagt grundlaget for deres afgørelser ud, og partierne er kun blevet indkaldt med kort varsel, før statsministren præsenterede danskerne for nye restriktioner i forbindelse med covid-19.

Mange af de andre partier er naturligvis frustrerede, men kritiserer man regeringen, bliver partisoldater som Jesper Petersen og Anders Kronborg sendt i byen med falske påstande.

Med påstande om at de kritiske partier laver spin på en ulykkelig situation, og at man ikke tager situationen alvorligt.

De eneste der laver spin, og udnytter situationen til egen fordel, er statsminister Mette Frederiksen og hendes marionetdukker.

Nedslagtningen af Mink

Ser man på selve situationen med nedslagtningen af alle danske mink, så skal der selvfølgelig gribes ind, hvis der er en risiko.

Men regeringen bliver nød til at fremlægge alle oplysninger, for at danskerne og oppositionen kan danne sig et overblik.

Fremlæger man ikke data og fakta, så risikerer regeringen, at befolkningen ikke følger krav og anbefalinger.

Regeringen må også acceptere kritik af, at man ødelægger fremtiden for minkavlerne uden at have en plan klar angående erstatning.

For i realiteten er nedslagtningen af samtlige mink en ende på mink avl i Danmark.

Dermed mister mange familier som sagt deres livsværk, men også Danmark mister milliarder af kroner i eksport.

Regeringen forsætter deres slingrekurs, styret af en magtbegærlig hånende statsminister, uden evner ud i ledelse og kommunikation.

Desværre hr støttepartier og opposition sovet i timen og tildelt Mette Frederiksen en grundlovsstridig magt.

Det er på tide at tage magten tilbage.

LÆS OGSÅ