NYHED

Minkkommissionen: regeringen er skyldig

Man kan spare skattepenge, lukke Minkkommissionen ned og starte en rigsret mod Mette Frederiksen og hendes regering. Der var ikke lovhjemmel.
Minkkommissionen - regeringen er skyldig

Allerede på 1. dagen af Minkkommissionen, kom det frem, at der ingen lovhjemmel var for at slå alle Mink i Danmark ned.

Hovedvidne afslørede, at det hele tiden stod klart for embedsmændene i Miljø- og Fødevareministeriet, at der skulle en lovændring til.

Afdelingschef Tejs Binderup fra Miljø- og Fødevareministeriet var krystalklar i hans vidneudsagn:

“Det er vigtigt at slå fast med det samme, at der er ikke hos Fødevarestyrelsen eller inde hos os som sådan har været nogen tvivl om, at Lov om hold af dyr ikke kunne bruges til at slå alle mink i Danmark ned”

Rent faktisk kom vurderingen om at der ikke var lovhjemmel fra den juridiske chef i Fødevarestyrelsen måneder før, socialdemokratiet og dens støttepartier besluttede at aflive alle mink.

Det kom også frem, at Sundhedsministeret faktisk prøvede at få justitsministeriet på andre tanker (læs manipulere med loven).

Som Tejs Binderup fortalte i vidneskrænken:

“Sundhedsministeriet siger til Justitsministeriet, at de mener, vi har hjemlen, så der er en helt kort periode fra den 4. ved middagstid cirka til den femte ved middagstid, hvor der er nogen, der siger: Vi tror altså, at jeres hjemmel alligevel kan bruges til det her. Og der er man i tvivl. I resten af perioden er der ikke nogen tvivl i hverken Fødevarestyrelsen eller hos os om, at det er sådan, det er”

Dermed står det allerede på 1. dagen af Minkkommissionen fuldstændig klart: Der blev begået grundlovsbrud, og embedsmændene var klar over det.

Og statsminister Mette frederiksen var dybt indblandet i beslutningen. Det viser flere beviser i sagen.

Luk Minkkommissionen ned nu

Minkkommissionen skulle sådan set aldrig være startet. Man skulle være gået direkte til en rigsret. For beviserne har hele tiden været der for, at regeringen begik lovbrud, ikke havde lovhjemmel på plads.

Man kunne have sparet millioner af skattekroner ved at gå direkte til rigsret mod Mette Frederiksen og alle de ministre, der har været indblandet i en af danmarkshistoriens største politiske skandaler.

En magtliderlig regeringen begik grundlovsbrud, nedslagtede en hel branche, ødelagde livet for utallige danske familier. Familier der gennem generationer havde bygget deres fremtid op.

På et splitsekund ødelagde Socialdemokratiet alt.

Beviserne mod statsminister Mette Frederiksen og hendes regering har hele tiden været der, modsat var og er tilfældet i sagen og rigsretten mod Inger Støjberg.

Mette Frederiksen har kun overlevet indtil nu takket være Kylle, Pylle og Rylle: Mai Villadsen, Pia Olsen og Sofie Carsten Nielsen.

Røde støttepartier der er marionetdukker for lovbrud, trusler, løgne, pamperi og vennetjenester.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ