Danmarks Fremtid
NYHED

Mogens Jensen håner igen minkavlerne

På dagen hvor glemsomme Mogens havde total hukommelsestab under afhøringen i Minkkommissionen, håner han igen minkavlerne.
Mogens Jensen håner igen minkavlerne

Under afhøringen i dag i minkkommissionen viste Mogens Jensen, at han ingen respekt har over for den undersøgelse som Folketinget har nedsat for at få fastlagt ansvaret for en ulovlig nedslagtning af minkavlernes liv og fremtid.

Hans hukommelsestab afslørede en mand, der vil gøre alt for forsat at have gode forbindelser til dronningen af spin og lovbrud, Mette Frederiksen. På bekostning af respekt over for minkavlerne og deres familier

En mand der håber på en ny ministerpost.

Her til aften viser Mogens Jensen så, at det åbenbart ikke var nok at ødelægge livet for minkavlerne og deres familier, man skal åbenbart forsætte med at håne dem, køre fingeren dybt ned i såret.

For på Twitter har en – selvfølgelig – tidligere Danmarks Radio ansat, Tony Scot, opfundet en lille leg, hvor man skal sætte Mogens Jensens og mink ind i stedet for to ord i en filmtitel.

En ting er selve “legen”, der i sig selv er en hån mod minkavlerne og minkkommissionen på en dag, hvor Mogens Jensen var hovedpersonen.

Noget andet er, at Mogens Jensen selv deltager i legen med følgende tweet:

At Mogens Jensen, på selve dagen hvor han selv bliver afhørt om en af danmarkshistoriens største politiske skandaler, viser sådan en mangel på situationsfornemmelse, fortæller alt om, at Socialdemokratiet ikke har forstået alvoren af deres lovbrud, løgne og manipulationer.

Mogens Jensen, og dermed Socialdemokratiet, forsætter med at håne minkavlerne og deres familier der har mistet hele deres livsværk, og i mange tilfælde, deres fremtid.

Man skulle forvente at sådan en manglende situationsfornemmelse ville få hårde ord med fra medierne, men noget tyder på, at det ikke sker.

For på Twitter er Politiken journalisten Kristian Corfixen meget i tvivl om Mogens Jensen tweet er ren overskud eller manglende situationsfornemmelse.

At journalisterne overhovedet kan være i tvivl, siger vel egentlig alt om den danske presse.

En journalist fra BT, Peter Astrup, er ligefrem en fan.

Og fra en lidt uventet kant morer den konservative erhvervsordfører Mona Juul sig på bekostning af minkavlerne og deres familier.

 Opdateret: Mona Juul har valgt at slette sit tweet, hvor hun svarede med en grinende smiley til glemsomme Mogens tweet.

Efter at dette indlæg blev lagt op, har ledelsen på B.T. også besluttet sig til at deltage i hånen af minkavlerne.

Jacob Friberg BT

Jacob Friberg, der er readaktionschef på avisen, kommer med hans indspark i hånen af minkavlerne. Det kan du se her over.

Skattermidler, her mediestøtte, bliver nu også brugt til hån af minkavlerne og deres familier.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ