NYHED

Undervisning i Muhammed-tegninger fortsat ikke obligatorisk

Der er fremskrift når det drejer sig om undervisning i Muhammed-tegningerne, men desværre er Socialistisk Folkeparti stadig naive.
Undervisning i Muhammed-tegninger fortsat ikke obligatorisk

I dag jubler bl.a. Nye borgerlige’s Mette Thiesen og Liberal Alliance’s Henrik Dahl over Socialistisk Folkeparti’s støtte til et forslag, der skal sikre udarbejdelse af læringsforløb i Muhammedkrisen til de danske skoler.

Dermed er Mette Frederiksen’s regering kommet i undertal, noget man ville ønske skete lidt oftere.

Bl.a. skriver Mette Thiesen følgende på Facebook:

Vi må ikke lade dem (underviser red.) stå alene, som det var tilfældet for den franske lærer Samuel Paty, der for lidt over et år siden blev halshugget på åben gade af en muslim.

Mette Thiesen, Nye Borgerlige

En udtalelse man kun kan være enig i, hvis man går ind for ytringsfrihed og bekæmpelse af religiøs ekstremisme.

Og Henrik Dahl forsætter ud af samme spor, når han skriver dette på Facebook:

Jeg ved, det er store ord. Men Samuel Paty’ss død har ikke været helt forgæves

Henrik Dahl, Liberal Alliance
Det er godt, at der endelig er blevet lagt planer for at tilbyde læringsmateriale om Muhammed-krisen og Muhammed-tegningerne. Men inden man jubler for meget, så lad os se på fakta:

Det bliver ikke obligatorisk at undervise i og fremvise Muhammed-tegningerne. Det har Socialistisk Folkeparti hele tiden afvist, og det gør de forsat.

Det kan man bl.a. læse i Berlingske i dag, hvor der står:

Det er dog afgørende for partiet (SF red.), at det er frivilligt om - og i hvilket omfang - lærerne på den enkelte skole vil benytte materialet. Og om de vil vise tegningerne til eleverne

Berlingske

Mette Thiesen udtaler, at hun gerne så, at det bliver obligatorisk, men glæder sig over, at lærerne nu får noget undervisningsmateriale, de kan arbejde videre med.

Så desværre må man konstatere, at der forsat ikke er krav om, at danske børn skal undervises i den største udenrigspolitiske krise siden 2. verdenskrig.

Alene fordi visse politisk korrekte typer på venstrefløjen ikke ønsker at “chikanere eller træde på religiøse følelser” som SF’s Karsten Hønge udtaler det.

Desværre lader man forsat de undervisere, der ønsker at fremvise muhammed-tegningerne, stå alene.

Som læreren Jannie Bøgh, som vi tidligere har skrevet om her på Danmarks Fremtid. I dag har hun måtte droppe sit job på en dansk folkeskole, fordi hun blev frosset ud af kollegaer, da hun fremviste Muhammed tegningerne og deltog i debatten om dem. Og sikkert også fordi hun er medlem af Dansk Folkeparti.

Knæfaldet for Islam forsætter, takket være bl.a. Socialistisk Folkeparti. Mette Thiesen og Henrik Dahl jubler desværre alt for tidligt.

Husk at dette ikke er kritik af Nye Borgerlige eller Liberal Alliance men rød stue.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ