Danmarks Fremtid
NYHED

Mettes kumpan nægter at udtale sig i minkkommissionen

I går skrev vi hvordan Mette Frederiksen's bisidder udviste arrogance over for minkkommissionen, i dag gør endnu en kumpan det.
Nægter at udtale sig i minkkommissionen

I dag er det bl.a. Mette Frederiksen’s tidligere stabchef, Martin Justesen, der skal vidne i minkkommissionen.

Og som mange andre af socialdemokratiets og regeringens medlemmer og nuværende / tidligere medarbejdere, så udviste Martin Justesen stort set fra start af en kæmpe arrogance over for minkkommissionen.

Da Martin Justesen bliver spurgt af kommissionens udspørger Jakob Lund Poulsen om han siden sundhedsminister Magnus Heunicke’s afhøring (i sidste uge) har talt med statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen om de noter, sundhedsministeren fremlagde i kommissionen, svarer den tidligere stabchef med følgende arrogance?

Det ønsker jeg ikke at udtale mig om

En tydelig foragt over for kommissionen. Viser at Mette Frederiksen og hendes kumpaner gør alt for at forhindre minkkommissionens arbejde.

Det sker kun en dag efter, at Mette Frederiksen’s bisidder Lars Kjeldsen også udviste arrogance over for minkkommissionen, da han udtalte følgende:

Jeg kommunikerer ikke med kommissionen gennem pressen, selvom Michael Kistrup forsøger på det

Kombinerer man det så med flere omgange hån af minkavlerne, fra både tidligere fødevareminister Mogens Jensen, nuværende justitsminister Nick Hækkerup og de socialdemokratiske partisoldater, så har man klare beviser på Socialdemokratiets og partiets kumpaners arrogance.

Også sundhedsminister Magnus Heunicke’s alt for sent udleverede notesbøger, er et bevis på den måde Socialdemokratiet har reageret på over for minkkommissionen.

Efter at Martin Justesen havde talt med sin bisidder i enerum, valgte han efterfølgende at svare på spørgsmålet.

Han indrømmede, at han havde talt med statsministeriets departementchef Barbara Bertelsen og sundhedsministerens vidneudsagn og fremlæggelse.

Man kan ikke lade være med at få en mistanke om, at Socialdemokratiet og dets kumpaner afstemmer deres vidneudsagn med hinanden.

Endnu en kæmpe arrogance over for minkkommissionen.

Afhøringen af Martin Justesen forsætter med samme manglende lyst fra hans side til at svare på spørgsmål, til at huske, hvad der er forgået.

Følg dækningen af minkkommissionen via B.T.’s live dækning.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ