NYHED

Er Naser Khader voldtægtsforbryder eller udsat for personhetz fra DR Nyheder?

I dag beskylder DR Nyheder Naser Khader for voldtægt uden nogen form for dokumentation. Er det sandt eller er det personhetz?
Naser Khader beskyldt for voldtægt

Med overskriften “Kvinder anklager Naser Khader for seksuelle krænkelser” er DR Nyheder i dag ude med grove anklager mod Naser Khader. Bl.a. beskylder en kvinde ham for at have voldtaget hende.

Men hvor meget kan medierne tillade at bringe uden nogen form for dokumentation, uden kildekritik, uden at se på muligheden for en personhetz?

Det er domstolene der afgør skyld, ikke farvede journalister.

Voldtægt

Freelancejournalist Kristina Olsson fortæller følgende til DR nyheder:

“Så begyndte han at trykke mit hoved nedad. Trykker det ned mod sit skridt. Der kunne jeg godt mærke, at der var jeg slet ikke i mit hoved. Jeg var fuldstændig paralyseret. Og så åbnede han sine bukser og stak sit lem ind i min mund”

Hun beskylder direkte naser Khader for at have voldtaget hende. Men det er ord mod ord. Der er ingen dokumentation for dette, og hun meldte det heller ikke til politiet, da det skulle have fundet sted

En anden kvinde, kunstneren og designeren Karen Dirks, beskylder også Naser Khader for overgreb. Hun udtaler:

“Jeg siger: ‘Nej, det skal jeg ikke. Det skal jeg ikke.’ Så bliver han voldsom og tvinger mig ned på sengen. Jeg kæmper som en gal. Jeg kan huske, at han forsøger at knappe sine bukser op. Han virker bare så målrettet”

Men hun har efterfølgende ingen problemer med at levere tre malerier til hendes overfaldsmand, endda af flere omgange.

Naser Khader er venstrefløjens hadeobjekt

DR Nyheder skriver, at de har undersøgt påstandende, spurgt venner til de påståede krænkede kvinder. Men det virker som om, at DR Nyheder slet ikke har taget med i overvejelserne, at Khader har været under evigt angreb fra venstrefløjen, siden han begyndte et kritisk opgør med ideologien Islam.

Har journalisterne Sofie Rye, Frederik Hugo Ledegaard og Anders Byskov Svendsen overhovedet ikke overvejet, at disse kvinders angreb, kan være et koordineret angreb på politikeren på grund af hans politiske holdninger.

Det ville jo ikke være første gang under hele #metoo bølgen, at en person er blevet hængt uskyldig ud på forsiderne?

Det er heller ikke første gang, at den konservative politiker bliver angrebet med udokumenterede påstande.

Vi her på Danmarks Fremtid er bestemt ikke en stor fan af Naser Khader, det kan du læse om her. Men det her drejer sig om, at vi lever i et retssamfund, hvor det er domstolene, der afgør straf og skyld, ikke me too’s gadedomstol.

Bliver den konservative politiker dømt ved en domstol, ud fra konkrete beviser, så skal vi være de første til at kalde en voldtægtsforbryder for en voldtægtsforbryder.

Deltag i debatten her på vores Facebook side.

LÆS OGSÅ