Naser Khader og politikeres sygemelding

Naser Khader har sygemeldt sig, efter at det kom frem, at han har truet flere personer for at ytre sig. Politikeres sygemelding er et demokratisk problem.
Naser Khader og politikeres sygemelding
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Naser Khader har sygemeldt sig fra Folketinget, efter at det kom frem i Berlingske, at han har truet flere personer, fordi de har været kritiske over for ham. Naser Khader’s, og andre politikeres sygemelding, er et demokratisk problem.

Twitter skrev formaden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape, bl.a. følgende om situationen:

“Naser har været presset i årevis. Af trusler på livet. Af ikke at kunne bevæge sig frit. Af kritik, som den nu optræder i det politiske Danmark – nogle gange fair, mange gange ekstremt og helt uacceptabelt”

Men hvad både Søren Pape og Naser Khader ikke forstår er, at dette intet har med trusler mod Naser at gøre, men med de trusler Naser har sendt af sted.

Det er ren ekstremisme, og har intet med demokrati at gøre, når man truer andre folk, kontakter deres arbejdsgivere, bare fordi de blander sig i debatten. Og det er uanset om man er blå eller rød.

Sagen om Naser Khader og den socialdemokratiske partiavis, Netavisen Pio, minder meget om hinanden. Hvor arbejdspladser bliver kontaktet, fordi deres medarbejdere privat har deltaget i den politiske debat.

Men sagen fik sjovt nok ikke så stor opmærksomhed hos de danske medier

Politikeres sygemelding

Det er ikke første gang, at man har set politikere sygemelde sig, når der kommer kritiske spørgsmål, f.eks. i sagen om seriekrænkeren Morten Østergaard og De Radikale.

Ved at sygemelde sig, slipper politikerne for at blive stillet kritiske spørgsmål, de slipper for at skulle forholde sig til deres egne problemer.

Det er en sygelige (!!) tendens, vi ser i dansk politik. Og ud over, at det er en hån mod demokratiet, så er det også en hån mod alle de danskere, der må sidde timevis til forhør hos myndighederne, fordi man er ramt af virkelig stress.

Men politikerne har deres på det tørre, De skal ikke femvise en sygemelding, og de skal heller ikke sidde til forhør hos DJØF-samfundet.

Naser Khader og de Konservartive

Det virker som om, at de Konservative ikke helt har forstået situationens alvor. I stedet er man enten tavs eller også smider man offerkortet, går til angreb på mange af dem, der kritiserer sugemeldingen og Naser Khader.

Tag f.eks. det konservative medlem af Folketinget, Rasmus Jarlov, der på Twitter skriver følgende:

“Selvfølgelig kunne du som erfaren ironiker på Twitter sagtens klare at leve med dødstrusler, livvagter og konstante tilsvininger og smædekampagner fra islamistiske kredse i årevis. Ingen tvivl om det. Du er helt sikkert ekspert til at vurdere, at det ikke giver stress.”

Han forholder sig overhovedet ikke truslerne, Naser Khader har sendt af sted, forholder sig slet ikke til tidspunket for sygemeldingen.

Naser Khader har været ramt af trusler, har livvagter på. Det er fuldstændig korrekt. Men netop derfor burde han ikke true andre mennesker.

Læs også disse indlæg

Dagens Tweet i #dkpol - Ole Birk Olesen V2

Dagens Tweet i #dkpol: Ole Birk Olesen

Arrogante Mette Frederiksen og Socialdemokratiet

Arrogante Mette Frederiksen

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

Sikandar Siddique og Frie Grønne tør ikke debatten

FOA i forsvar for Mette Frederiksen - Angriber Venstre

FOA i forsvar for Mette Frederiksen: Angriber Venstre

En del af disse temaer

Tema Netavisen Pio
Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Rasmus Jarlov - Det Konservative Folkeparti

Rasmus Jarlov

Naser Khader - Det Konservative Folkeparti

Naser Khader

Morten Østergaard - Radikale - Danmarks Fremtid

Morten Østergaard

Læs mere om disse partier

Det Konservative Folkeparti
Radikale Venstre

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den