NYHED

Nej, alle har ikke ret til at være her!

Der er noget de politisk korrekte har fuldstændig misforstået. Man lader ikke gæster, der misbruger ens gæstfrihed, blive i sit hjem.
Nej alle har ikke ret til at være her

Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige satte i forbindelse med en behandling af et lovforslag i Folketingssalen, Enhedslisten på plads.

Men en enkelt skarp kommentar afslørede den borgerlige politiker, Enhedslisten og andre partiers naive fejlslagne politik.

Enhedslisten der har det med at påstå, at alle har ret til at være i Danmark. Det gælder for partiets vedkommende også kriminelle, voldtægtsforbrydere mv.

Lars Boje Mathiesen skarp som altid

Lars Boje Mathiesen udtalte følgende:

“Udlændinge som kommer til Danmark og vælger at begå kriminalitet i Danmark, en udenlandsk voldtægtsforbryder, der har voldtaget en kvinde her i Danmark, som bliver dømt, og som har siddet i fængsel, har ingen ret i min optik til at må komme ud i det danske samfund igen”

Så enkelt kan det siges. Så enkelt bør det være.

Men centrum-venstre, og resten af de politisk korrekte, har det med at invitere alle, beholde alle, uanset hvordan gæsterne opfører sig.

De naive sætter nemlig konventioner over danskernes sikkerhed.

Og når så virkeligheden afslører centrum-venstres fejlslagne politik, så ønsker de at censurere debatten. Som f.eks. Christian Juhl fra Enhedslisten i forbindelse med debatten om Kærshovedgård.

Enhedslisten vil ikke forholde sig til Fakta, til virkeligheden. Det har partiet vist gang på gang.

Skal man opholde sig i Danmark, så skal man respektere Danmarks demokrati, retsstat, kultur og værdier. Ellers er det tilbage over grænsen.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Du kan bidrage til driften af Danmarks Fremtid ved at støtte os via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ