NYHED

Netavisen Pio’s chefredaktør støtter kriminelle stilladsarbejdere

Med opbakning fra socialdemokrater, som Netavisen Pio's chefredaktør Niels Jespersen, benytter 3F igen og igen vold, hærværk og trusler. Denne gang faldt hammeren dog.
Socialdemokratiske lejesoldater - Danmarks fremtid

I dag er der faldet dom i en sag, hvor medlemmer af 3F brugte vold, hærværk og andre ulovlige metoder mod andre arbejdere på en byggeplads.

Blandt andet blev et stillads væltet ned over mandskabsvogne og flere af 3F’s håndlangere anvendte kasteskyts mod arbejderne på byggepladsen.

Netavisen Pio’s socialdemokratiske chefredaktør hylder voldsmænd

I forbindelse med angrebet på byggepladsen hylledede den nuværende chefredaktør på den socialdemokratiske mediestøttede partiavis, Netavisen Pio, de voldlige 3F håndlangere og kaldte dem uskyldige familiefædre.

Til Berlingske har Niels Jespersen bl.a. udtalt:

– Jeg kender jo ikke de folk, der har gjort det. Når jeg kalder stilladsarbejderne for familiefædre, er det fordi, jeg ikke kan genkende den måde, de bliver fremstillet på i medierne. Min erfaring med de mennesker er, at bag tatoveringerne og det bryske ydre, er det familiefædre og ansvarlige mennesker. Jeg ved ikke, hvem der står bag det her, og jeg tror ikke, de alle har været stilladsarbejdere.«

Mediestøtte går til ektremister

Ikke nok med at Netavisen Pio, som den eneste partiavis, får mediestøtte.

Så bruges mediestøtten også til at lønne ekstremister, der gerne hylder vold, hærværk og trusler.

LÆS OGSÅ