NYHED

Justitsminister Nick Hækkerup håner minkavlerne

Afhøringen af justitsminister Nick Hækkerup i minkkommissionen forsætter med at afsløre Socialdemokratiets hån af minkavlerne.
Justitsminister Nick Hækkerup håner minkavlerne

I går skrev vi, hvordan justitsminister Nick Hækkerup i forbindelse med hans afhøring i minkkommissionen forsøgte at bilde danskerne ind, at et B stod for eksperter, altså Beksperter.

I dag kan vi så fortælle, at Nick Hækkerup under samme afhøring, som så mange andre socialdemokrater, ingen situationsfornemmelse havde, at justitsministeren med et grin hånede minkavlerne og deres familier. Mere om det senere.

Socialdemokratiets gentagne hån af minkavlerne

For det er ikke første gang, at socialdemokratiet og regeringen har hånet minkavlerne. Første gang at socialdemokrater har manglet situationsfornemmelse.
Ud over at nedslagte et helt erhverv og ødelægge livet for ikke bare minkavlerne men også deres familier, så har regeringespartiet og dets partisoldater en synlig trang til at forsætte med at håne og nedgøre minkavlerne.

Først var det den tidligere fødevareminister Mogens Jensen der ikke bare fremvidste en utrolig ringe hukommelse men også mangel på total situationsfornemmelse i forbindelse med hans egen afhøring i minkkommissionen.

På samme dag som Mogens Jensen havde været til afhøring i forbindelse med danmarkshistoriens største politiske skandale, mente han, at det var på sin plads at joke med hele situationen. På sin plads at håne minkavlerne. Det kan du læse mere om her.

Og så sent som i tirsdags i forbindelse med kommunal-og regionsvalget valgte de socialdemokratiske partisoldater at håne selvsamme minkavlere.

Under Mette frederiksens nederlagstale til hendes partisoldater nævnte hun på et tidspunkt de efterhånden berygtede sms’er, hvilket fik partisoldaterne i salen til at skraldgrine.

Større tegn på manglende situationsfornemmelse og større hån af minkavlerne finder man kun hos Socialdemokratiet selv. Du kan læse vores beskrivelse af situationen her.

Justitsministeren forsætter den socialdemokratiske hån af minkavlerne

Og så tilbage til gårdagens afhøring i minkkommssionen af landets justitsminister, socialdemokraten Nick Hækkerup.
På et tidspunkt bliver Nick Hækkerup spurgt ind til, hvorvidt han journaliserer f.eks. sms’er, hvordan hele sagsbehandlingen i ministeriet fungerer.
Nick Hækkerup svarer med en lidt ligegyldig hånende tone, at han nok er den dårligste til det, og kommer så efterfølgende med hånen og den manglende situationsfornemmelse, da han grinende udbryder:

Men jeg journaliserer selvfølgelig, det skal jeg

Nick Hækkerup, skraldgrinende justitsminister og socialdemokrat
Når han samtidig med, at han siger sætningen, skraldgriner, så er det at udvise foragt for alvoren, for situationen i hele sagen.
Justitsministeren virker som om, at han overhovedet ikke er klar over situationen alvor. Over minkavlernes situation.
Det er ikke bare manglende situationsfornemmelse, det er en direkte hån af minkavlerne.

Enten har socialdemokraterne ingen situationsfornemmelse, mangler respekt for demokratiet og retsstaten, mangler menneskelig forståelse for minkavlernes situation. Eller også mangler de alle tre ting på samme tid.

Et er sikkert. Socialdemokratiet forsætter med at håne de selvsamme minkavlere, som de ødelagde livet for.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ