NYHED

Frihedsbrevet: Nye Borgerlige landsmøde 2021 er stand-up

Nye Borgerlige landsmøde 2021, der netop er gået i gang i Vejle. dækkes massivt af medierne. Frihedsbrevet's alternative dækning er ren bias.
Frihedsbrevet Nye Borgerlige landsmøde er stand-up show

Nye Borgerlige Landsmøde 2021 er i gang I Vejle i de her timer. Og som ventet dækker medierne landsmødet med deres sædvanlige bias og vinkling.

F.eks. kalder Frihedsbrevet på Twitter Lars Boje Mathiensen’s velkomst til partimedlemmerne for stand-up.

Så kan man lige som fornemme, hvordan resten af dækningen, der er skrevet af journalisten Maya Tekeli fra Frihedsbrevet, bliver. 

Når et medie starter en dækning af et partis møde med at kalde det for et stand- up show, så udstiller mediet kun sig selv.

Så vælger den at gemme sin egen troværdighed langt væk.

Personerne bag Frihedsbrevet

Hvis man kigger nærmere på personkredsen bag Frihedsbrevet, så kan det ikke komme som nogen overraskelse.

En af medstifterne er journalisten Mads Brügger, der bl.a. nød godt af danskenes skattemidler, da han var hos Radio 24syv, som en del af ledelsen.

Bl.a. blev det påvist, at radiostationen sendte over hver femte licenskrone videre til venner af huset, altså god gammeldags pamperi og vennetjenester, den røde vinkel.

Samme Radio 24syv der i forbindelse med at Dansk Folkeparti valgte at kritisere radioen, valgt at hænge politikere fra partiet ud, kører en decideret hetz.

Bl.a. ringede radioen til et af Dansk Folkeparti’s medlemmer og opdigtede et dødsfald.

Så det kommer ikke som den store overraskelse, at man ikke kan forvente den store seriøsitet og neutralitet fra Mads Brügger og venner.

Journalisten bag dækningen af Nye Borgerlige’s landsmøde, Maya Tekeli, har vi skrevet om tidligere her på Danmarks Fremtid. Det kan du læse her.

Uanset om Frihedsbrevet har valgt at give dækningen af Nye Borgerlige’s landmøde en form for “humoristisk” dækning, så kan det undre, at danske journalister og medier ikke kan se, at det skader deres egen troværdighed.

For hvorfor skal man tage journalister seriøse, når de næste gang skriver om samme parti, de har gjort grin med dagen før?

Troværdighed

Specielt når det er journalister, der til daglig forsøger at vise en form for seriøsitet i deres dækning?

Medierne kan levere en seriøs dækning på deres sædvanlige kanaler, og så kan man eventuelt hyre en standupper ind og lave et specielt take på landsmødet ved siden af.

Mads Brügger har valgt at blokere forfatteren bag denne artikel. En af Frihedsbrevets journalister mener, at kritik af journalister er at terrorisere.

Måske er det på tide, at danske journalister og medier begynder at tage deres egen troværdighed lidt mere seriøst?

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487 og støt den daglige drift af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ