NYHED

Omskæring: Magnus Heunicke skødehund for lemlæstelse

TV 2 's "Omskæring bag facaden" viser sandheden bag religiøs lemlæstelse af børn. Sundhedsminister Magnus Heunicke kaster ansvaret fra sig.
Omskæring - Magnus Heunicke skødehund for lemlæstelse

Torsdag aften sendte TV 2 dokumentaren “Omskæring bag facaden”, hvor man ser, hvordan tilrejsende religiøse fanatikere bestilles tl at skamfere små drenge i private hjem. 

Omskæring har været diskuteret længe, beviserne på lemlæstelse har været der længe, og derfor er det ren spin fra sundhedsminister Magnus Heunicke, når han kalder det kvaksalveri, når han giver udtryk for, at han er chokeret.

Magnus Heunicke sender aben videre

Sundhedsministeren kaster sig fuldstændig på knæ for mørke religiøse kræfter, agerer skødehund for lemlæstelse af små drenge, når han til TV 2 udtaler, at han ikke ser omskæring – i folks private hjem – som noget problem.

Magnus Heunicke er så ligeglad med lemlæstelserne, at han desuden sender aben videre, selv om han som minister for området har det endelige ansvar.

Han udtaler:

Jeg er nødt til at respektere den vurdering, Styrelsen for Patientsikkerhed har lavet. Det er ikke op til mig at have en holdning til, hvordan man gør forskellige ting

Magnus Heunicke

At en politiker, en sundhedsminister, ikke skal have en holdning til omskæring, til decideret lemlæstelse, er en af de tåbeligste udtalelser længe i dansk politik.

Og det siger ikke så lidt.

Justitsministeren vil ikke forbyde lemlæstelse

Også når det gælder den generelle lovlighed af omskæring sender sundhedsminister Magnus Heunicke aben videre, nemlig til sin kollega i den socialdemokratiske regering, justitsminister Nick Hækkerup.

Justitsministeren mener ikke, at lemlæstelsen skal forbydes.

Nick Hækkerup bruger, som så mange andre, den politiske korrekte naivitet over for religiøse samfund som undskyldning.

Omskæring er ikke en fest

Og netop knæfaldet over for religiøs ekstremisme er netop hele problemet, når det gælder debatten om for og imod omskæring.

Politikere, der normalt går ind for børns rettigheder, for kvinders rettigheder etc, kaster pludselig deres normale holdninger og meninger til side, når religion er indblandet.

Vi ser det også i debatten om den muslimske undertrykkelse af kvinder når det gælder det religiøse tørklæde.

Politikere der normalt råber op om ligestilling, skifter pludselig holdning og forsvarer det religiøse vanvid.

Vi må aldrig lade misforstået tolerance over for religiøse kræfter, kræfter der bl.a.  kalder lemlæstelse for en fest, skubbe fornuften til side.

Vi må aldrig bruge børn til underkastelse over for religiøs ekstemisme 

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende deltage ved at indsende debatindlæg.

Du kan bidrage til driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487. På forhånd tak. 

LÆS OGSÅ