NYHED

Özlem Cekic er en indvandrer 

Dronningen af dialogkaffe, den tidligere SF'er Özlem Cekic, er igen ude at smide offerkortet. Hun er nu fornærmet over at blive kaldt, det hun er.
Özlem Cekic er en indvandrer - offermentalitet v2

Hvad er det med tilhængerne af islam og deres konstante offermentalitet? Vi har flere gange skrevet om Islam’s træng til særbehandling, blandt andet på danske fodboldsstadioner.

Her til aften er det så igen dronningen af dialogkaffe, stifteren af brobyggerne Özlem Cekic, der er ude at smide offerkortet. På Twitter skriver hun følgende tweet her til aften:

Tillykke til dronningen af dialogkaffe med at bestå den utrolig nemme indfødsretsprøve, som alle der bare gider at læse det materiale, der bliver udleveret før prøven, kan bestå.

Men hvorfor skal Cekic smide offerkortet over for Radio4, når definitionen på en indvandrer lyder som følgende: 

Indvandrer: person der tager eller har taget varigt ophold i et land efter at have forladt sit hjemland

Den danske ordbog

Cekic har flere gange selv været ude at fortælle om sin tyrkiske baggrund. At hun oprindeligt er kurder født i Ankara, Tyrkiet,  men flyttede til Danmark som 10-årig.

Dronningen af dialogkaffe er altså selve definitionen på en indvandrer, men beklager sig alligevel over at blive betegnet som sådan. Mon ikke hun igen er ude på at tjene lidt ekstra håndøre ved at smide racistkortet? 

Islams offermentalitet fortsætter.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ