NYHED

Özlem Cekic og Islam forstår igen ikke dansk ironi

Islam lærer aldrig at forstår dansk ironi eller satire. Og gang på gang smider tilhængerne af islam offerkortet. Denne gang Özlem Cekic.
Danmarks Fremtid - borgerlige der vil danmark

Ironi er en stor del af dansk kultur. Men efterhånden er dansk ironi (læs kultur) kommet under angreb af typer som den forhenværende SF’er Özlem Cekic og resten af tilhængerne af Islam.

Henrik Dahl’s ironiske tweet

Her til aften skrev folketingsmedlem for Liberal Alliance, Henrik Dahl, dette i et tweet:

– Men har vi ikke forskningens ord for, at det ikke er noget problem? At det kan klares med mere respekt for islam og rejser til hjemlandet?

Det var en kommentar til, at trusler om æresdrab, genopdragelsesrejser og vold er voldsom repræsenteret i det muslimske miljø i Århus (og andre steder i Danmark).

Og da forskere og resten af centrum-venstre plejer at melde ud, at det er mere underkastelse til Islam, der skal til, så kom Henrik Dahl med det ironiske tweet.

Özlem Cekic’s manglende forståelse for dansk kultur og ironi

Den tidligere SF’er og nuværende leder af organisationen Brobyggerne, Özlem Cekic, røg straks til tasterne og forfattede dette tweet som modsvar:

– Hvilken forskning henviser du til @SociologenHD som konkluderer, at socialkontrol ikke er et problem, og at det kan klares med mere respekt for islam og rejser til hjemlandet?

Özlem Cekic er beviset på, at Islam ikke kan eller vil integreres i Danmark.

Islam vil kun magten, overtaget.

LÆS OGSÅ