Danmarks Fremtid
NYHED

Özlem Cekic hylder det islamistiske Tyrkiet

Det tidligere medlem af Folketinget for SF, Özlem Cekic, skriver på Twitter, at Tyrkiet og tyrkerne er mere demokratiske end Danmark og danskerne.
Özlem Cekic islamistiske Tyrkiet

Özlem Cekic, der blev født i Tyrkiet, men senere kom til Danmark med sin familie, er nu ude at belære danskerne om demokrati, om at være kritiske over for autoriteter.

Twitter skriver det tidligere medlem af Folketinget for Socialstisk Folkeparti (SF) følgende:

“Befolkningen i Tyrkiet er født kritiske. Her hjemme uddanner vi godt nok vores børn og unge til at være kritiske. Men det er bemærkelsesværdigt, hvordan danskerne alligevel ender med at elske autoriteter. Danskerne kunne lære lidt af befolkningen i udemokratiske lande!”

Dialogkaffe på Twitter

Altså det selvsamme Tyrkiet, der styres af en islamist, sultanen Erdogan, og de selvsamme tyrkere, der konstant sender islamister til magten?

De samme tyrkere, der er ramt af Islam’s hjernevask?

Disse tyrkere mener Özlem Cekic, er mere kritiske over for stat og autoriteter, end danskerne.

Özlem Cekic dialogkaffe

Med hendes tweet afslører Özlem Cekic igen, at hendes dialogkaffe og brobyggere er ren spin og skalkeskjul for at udbrede ideologien Islam.

Özlem Cekic er mest kendt i den danske befolkning for at afsløre hendes egen og venstrefløjens manglende argumenter, når det gælder fattigdom. Og for at bruge racist kortet, fordi hun ikke lige kan snyde sig foran i køen.

Hun er også muslimen, der kalder børnemishandling for en fest.

Özlem Cekic har blokeret Danmarks Fremtid på twitter, fordi vi bliver ved med at være kritiske.

LÆS OGSÅ