Danmarks Fremtid
NYHED

Medieliderlig: Özlem Cekic hænger Mads Steffensen ud for racisme

Dialogkaffens moder, Özlem Cekic, har i weekenden hængt den populære vært Mads Steffensen ud for racisme. Cekic's Jagt på medietid forsætter.
Özlem Cekic Mads Steffensen racisme

Her i weekenden lagde den tidligere SF’er Özlem Cekic et opslag op på Facebook, hvor hun beskyldte den tidligere vært for Mads og Monopolet, Mads Steffensen, for racisme.

Hun startede st opslag ud med følgende ord:

““Vi har allerede Naser” var Mads Steffensens svar, da jeg som folketingsmedlem spurgte kækt, hvorfor jeg ikke sad i panelet hos Mads & Monopolet, da han var vært i Danmarks Radio. Jeg troede, at jeg havde hørt forkert.”

Underforstået, at Mads Steffensen havde nok i en af anden etnisk oprindelse.

Özlem Cekic har ingen dokumentation på sin påstand, og den tidligere monopol vært kan heller ikke huske situationen.

Men den tidligere SF’er er åbenbart pigefornærmet over, at Mads på daværende tidspunkt ikke ville have hende ind i studiet.

Måske dialogkaffens moder skulle overveje, at det var fordi hun, som vi har set flere gange, ikke har noget at bidrage med, er for medieliderlig.

Özlem Cekic medieliderlighed

Den tidligere politikere, der er mest kendt for at falde fuldstændig igennem i en debat om fattigdom, har siden hun ikke længere kunne leve højt af danskernes skattemidler i Folketinget, forsøgt at promovere hendes såkaldte dialogkaffe (som hun tjener penge på) og foreningen brobyggerne.

En organisation der mest går ud på at tvinge den politisk korrekte krænkelseskultur, og islam, ned over danskerne.

Hun siger, hun ønsker dialogen, men så snart man stiller kritiske spørgsmål, om bl.a. Islam, så blokerer hun på de sociale medier.

Özlem Cekic er også kvinden, der har kaldt lemlæstelse af små drengebørn for en fest. Sagt at omskæring er på linje med et almindelige barnedåb.

Hun er også kvinden, der gerne mænger sig med islamister og andre ekstremister, som f.eks. sultanen af Tyrkiet, Erdogan.

Kammerater

Det bevidner, at vi har med en ekstremist at gøre. En ekstremist der konstant søger medietid og opmærksom på bekostning af andre mennesker.

Mads Steffensen hænges ud i Ekstra Bladet

Efter at Cekic smed hendes beskyldninger mod Mads Steffensen på Facebook i lørdags, har medierne selvfølgelig taget historien op. Den passer jo ind i hele den politisk korrekte vinkling og krænkelseskulturen.

Ekstra Bladet har lavet en stor opsat artikel med titlen “Hænger vært ud: ‘Vi har allerede Naser'”. Der er heller ikke her nogen tvivl om, at det er racist kortet, der smides.

For som Cekic selv siger i artiklen:

“jamen hvad er det, mig og Naser har til fælles? Det, vi har til fælles, er hudfarven. Det svarer til, hvis der var en kvinde, der spurgte, om hun måtte være med, og de svarede, ‘vi har allerede en kvinde'”.

De eneste der går op i hudfarve, race og etnicitet er Özlem Cekic og resten af centrum-venstre. Hun tjener penge på disse begreber.

Brugt racisme kortet før

At Ekstra Bladet fuldstændig ukritisk bringer påstandende er et tydeligt tegn på dansk journalistiks nedtur. Man har overhovedet ikke nogen kritisk sans til påstandende, til personen Özlem Cekic.

For ser man på hendes forhistorie, så har hun allerede en gang før hængt personer uskyldigt ud for racisme. Udelukkende fordi hun ikke lige kunne få lov til at snyde sig foran i køen.

Det ville have taget journalisten Søren Schmidt og Ekstra Bladet to sekunder lige at stikke fingrene i jorden før de bragt beskyldningerne. Men journalisterne på Ekstra Bladet har tydeligvis en politisk korrekte kvote de skal opfylde hver dag.

Retsstaten er afløst af de politisk korrektes og krænkelseskulturens gadens domstol.

Det politisk korrekte monopol

Efter at Mads Steffensen forlod Danmarks Radio og Mads & Monopolet, er programmet blevet overtaget af Sara Bro, der vel mest må betegnes som et kærlighedsbarn mellem Christiania og krænkelseskulturen, og programmet har nu fået titlen Sara & Monopolet.

Men måske skulle den nye titel på programmet have været “Det Politisk Korrekte Monopol”. For siden programmet fik Sara Bro som vært, er det blevet smurt ind i den politisk korrekte tone, i krænkelseskulturens fordømmelser.

Det så man specielt, da radio programmet blev en del af sommerens Aftenshowet, også på statsmediet DR. Det ser man nu ved, at Özlem Cekic er blevet inviteret ind.

Deltag i debatten på vores Facebook side.

LÆS OGSÅ