NYHED

Özlem Cekic skylder en undskyldning

Dagligt sker der blokeringer på de sociale medier. Og dagligt er der typer som dronningen af dialogkaffe, Özlem Cekic, der skal spille hellige.
Özlem Cekic skylder en undskyldning
Özlem Cekic, tidligere medlem af og Folketingsmedlem for Socialistisk Folkeparti, kritiserede tirsdag klimaminister Dan Jørgensen på Twitter.

Hun skrev følgende:

Har 120.000 følgere.Jeg blokere måske max i alt 1-2 personer på et år, hvis de gentagne gange (dvs i flere måneder!) har kaldt mig for perker, rotte,terrorist osv. @DanJoergensen er minister og bør efter min mening ik være så sårbar for kritik men i stedet tage #dialogkaffe

Özlem Cekic, dronning af dialogkaffe
Hendes kritik af Dan Jørgensen kommer efter at Frederik Sandby fra Klimabevægelsen i Danmark var igennem på P1 debat for at fortælle, at klimaministeren har blokeret ham på Twitter.

Til P1 debat sagde Frederik Sandby bl.a. følgende:

Jeg er bange for, det er udtryk for at regeringen og Dan Jørgensen ikke tåler kritik

Frederik Sandby, Klimabevægelsen i Danmark

Vi kan fortælle Frederik Sandby, at Mette Frederiksen og regeringen ikke tåler kritik. Det er ikke noget nyt. Det ved alle, der kritiserer dem.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at flere af regeringens ministre, flere af Socialdemokratiets folketingsmedlemmer, har blokeret Danmarks Fremtid på de sociale medier.

Og ja, vi er også blokeret af klimaminister Dan Jørgensen.

Vi er stolte over blokeringerne, for så ved vi, at vi gør vores arbejde, kritiserer regeringen og Socialdemokratiet for lovbrud, løgne, trusler, pamperi, vennetjenester og hån.

Özlem Cekic såkaldte dialogkaffe

Men tilbage til Fru Cekic, for det er hende, der er i centrum. Hende der skylder en undskyldning.
For i hendes tweet skriver hun flere ting, som er værd at bemærke, og som ikke rigtigt hænger sammen med virkeligheden.

For det første skriver hun, at hun “blokere måske max i alt 1-2 personer på et år”.

Det kræver ikke andet end en hurtig rundspørgen på Twitter, et vist kendskab til debatmiljøet på Twitter, for at afsløre det som værende mindre sandt.

Mange vil nok kalde det foren løgn, selv om det kan udløse en blokering.

Derefter skriver hun det, som vi mener bør udløse en uforbeholden undskyldning. Hun skriver, at hun kun blokerer, hvis de “har kaldt mig for perker, rotte,terrorist osv”.

Det er endnu en påstand, der kan aktiveres under mindre sandt.

For dronningen af dialogkaffe, stifteren af Brobyggerne, blokerer også folk, hvis de kritiserer hende og forlanger svar.

Det kan vi bevidne her på Danmarks Fremtid, fordi vi netop er blevet blokeret af Cekic for at kritisere hende for bl.a. hendes hyldest af mishandling af børn.

Hun blokerer for et godt ord, hvis man er kritisk over for hendes egen religion/ideologi, Islam.

Hun er racist

At påstå at hun kun blokerer folk, der kalder hende for bl.a. perker og rotte, er at sætte alle hendes kritikere, som hun har blokeret, i samme bås som disse typer.

Det skylder hun hendes mange kritikere en undskyldning for.

Her på Danmarks Fremtid står vi gerne ved, at vi har kaldt Özlem Cekic for selvpromoverende (noget hun har tilfælles med klimaministeren), for medieliderlig og senest for racist (ud fra hendes egen definition).

Måske burde Özlem Cekic og hendes Brobyggerne stå ved, at deres såkaldte dialogkaffe er tomme ord, som kun bruges til at få fingre i skattemidler.

Tør Özlem Cekic stille op til en debat eller gemmer hun sig forsat bag en blokering? Er hun kvinde nok til at komme med en uforbeholden undskyldning til de mange, hun har blokeret?

Blokeringer: Det sker også, at vi her på Danmarks Fremtid blokerer diverse typer på de sociale medier. Men som regel er det kun for en kort periode. Vi nulstiller alle blokeringer efter ca. en måned. 

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ