NYHED

Bruger Özlem Cekic racistkortet for at tjene penge?

Først kaldte Özlem Cekic dansk politi racist på forsiden af Politiken. Nu vil hun så tjene penge på, at uddanne politiet i hendes såkaldte dialogkaffe.
Bruger Özlem Cekic racistkortet for at tjene penge?

Søndag på forsiden af Politiken var stifteren af Brobyggerne, Özlem Cekic, ude at smide racistkortet mod et samlet dansk politikorps.

I forbindelse med et foredrag for Udlændingecenter Nordsjælland havde en enkelt betjent blandet sig i debatten med at konstatere, at “Østeuropæere er kriminelle”. 

Man kan kalde det en skarp vinkling, men fakta er, at politiet oplever en stor repræsentation af bl.a. østeuropæere, når det gælder indbrud mv.

Jeg havde respekt for dig, indtil du sagde, du var muslim

Anonym politibetjent

Men politisk korrekte Özlem Cekic mente, at betjenten kom med en udokumenteret fordom. Det fik så betjenten til at sige, at han ikke havde respekt for hende, fordi hun var muslim.

Smider igen racistkortet

Den ene udtalelse fra en betjent har altså fået Özlem Cekic til, sammen med Politiken, indirekte at konstatere, at danske betjente generelt har et problem med racisme og etnisk profilering.

Politiken har flere gange før forsøgt at hænge det samlede danske politikorps ud som racister. Senest måtte avisen, og forskerne bag en rapport, trække beskyldningerne tilbage og undskylde.

Özlem Cekic selv har flere gange før smidt racistkortet mod personer, hun har været i kontakt med, noget der har givet hende en masse medietid. 

Bl.a. har hun hængt en person uskyldigt ud for racisme, udelukkende fordi hun ikke lige kunne få lov til at snyde sig foran i køen i Bella centeret.

Og for nylig hængte hun på forsiden af Ekstra Bladet den kendte studievært Mads Steffensen ud for racisme, primært fordi hun åbenbart ikke lige fik nok invitationer til hans programmer.

Tjener kassen på politisk korrekthed

Özlem Cekic har som tidligere nævnt stiftet foreningen Brobyggerne, der rejser rundt med en politisk korrekt fortælling baseret på hendes såkaldte dialogkaffe.

En dialogkaffe der kun gælder, indtil man er kritisk over for hende og hendes ideolog / religion.

Via hendes baggrund som folketingsmedlem, og hendes tidligere medlemskab hos Socialistisk Folkeparti, har hun gennem vennetjenester fået tildelt 2.800.000 skattekroner til sin forening, så hun kan uddanne folk i politisk korrekthed, misforstået tolerance og offermentalitet. 

Men skattekroner er ikke nok, så hun tager også 1000 kroner for at man kan komme med på Brobyggeruddannelsen. “Undervisningen” bliver selvfølgelig primært leveret af frivillige ulønnede hænder.

Medietid giver kroner i kassen

Så der er god grund til at mistænke Brobyggerne og Özlem Cekic for at smide racistkortet for at komme i medierne og udnytte eksponeringen til at tjene penge.

Og mistanken blev i dag kun yderligere forstærket, da hun, i forlængelse af hendes samarbejde med Politiken, skrev følgende tweet på Twitter:

Bid mærke i hendes første forslag til, hvordan man skal komme hendes påstand om etnisk profilering hos politiet til livs: efteruddannelse, så medarbejderne (læs politiet), bliver bevidste om deres fordomme.

Hvad er det nu Brobyggerne bl.a. tager 1000 kroner for? Uddannelse i politisk korrekt udenomssnak, altså det hun nu foreslår, politiet skal gøre.

Så Özlem Cekic har altså store chancer for at kunne tjene penge på, at politiet bliver nød til at reagere på hendes udtalelser til Politiken.

Racisme er aldrig i orden. Men det er heller ikke i orden, at hænge et helt politikorps ud for racisme, etnisk profilering, udelukkende for at tjene penge.

Etnisk profilering

Lad os her til slut lige se nærmere på Özlem Cekic, Sikander Siddique, Politiken og andre fra centrum-venstre’s konstante beskyldninger om etnisk profilering, vendt mod politiet. 

For her er hvad man kan læse i Dansk Politi’s eget medlemsblad, endda udtalt af en betjent med migrantbaggrund:

Jeg, der ikke selv er pæredansk, får ofte stukket racismekortet i hovedet. Derfor ser jeg det mere som et offerkort, der automatisk trækkes over for politiet. Det er et magtspil. De, der ofte har med politiet at gøre, ved godt, hvilke knapper de skal trykke på

"Yasmin", beredskabet, Københavns Vestegns Politi

Og husk på, at det sådan set er fakta, at migranter, efterkommere af migranter, er overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne.

For eksempel har næsten alle bande-dømte migrantbaggrund, noget hverken Özlem Cekic eller andre kan snakke sig uden om, kalde misinformation eller racisme.

Skal politiet lade være med at bruge fakta, informationer, udelukkende fordi politisk korrekte ikke vil indse virkeligheden?

Nej, selvfølgelig ikke. Det vil betyde, at politiet ikke passede deres arbejde. Noget de skal have stort tak for netop at gøre.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ