Danmarks Fremtid
NYHED

Özlem Cekic’s Brobyggerne får 2.8 millioner skattekroner

Özlem Cekic's Brobyggerne har fået bevilliget 2.800.000 skattekroner til politisk korrekt indoktrinering. Dansk Folkeparti stemte for.
Özlem Cekic’s Brobyggerne får 2800000 skattekroner

Vi har her på Danmarks Fremtid flere gange skrevet om Özlem Cekic og hendes projekt Brobyggerne.

Nu kan vi fortælle, at den politiske organisation har fået tildelt 2.800.000 skattekroner til at undervise danskere i censur og politisk korrekthed.

Tidligere i dag skrev Brobyggerne følgende på deres Twitter profil:

I alt skal vi uddanne 200 brobyggere og arrangere 100 brobyggende arrangementer. Ansøg om at være med eller læs mere på https://brobyggerne.dk/brobygger-uddannelsen/ Tak til @Nordeafonden og @folketinget for at støtte @brobyggerne

Vi undrede os over, hvor mange skattemidler der kunne være tildelt et projekt, der tydeligt støtter en bestemt politisk korrekt holdning. Støtter en kvinde, der udelukkende går efter selvpromovering

Hvad vi fandt ud af er ganske chokerende. Også når man ser på, hvem der har støttet tildelingen af skattemidler til Özlem Cekic og venner.

Politiske forbindelser sørger for skattemidler

Organisationen Brobyggerne, der selv siger, at de “kæmper for at den enkelte borger tager personligt ansvar for samtalen”, har fingrene dybt nede i statskassen.

Cekic får ikke bare støtte af fonde som Nordea Fonden.

Nej hun har også sørget for at udnytte sine politiske forbindelser, som tidligere medlem af Folketinget for Socialistisk Folkeparti, til at få udbetalt skattekroner.

Özlem Cekic spredte glædeligt budskabet, da hendes projekt fik tildelt skattemidlerne. Som hun skrev på Facebook:

Det er en historisk dag for vores lille Foreningen Brobyggerne. Folketingets partier har bevilget os en støtte på 2.800.000 kr. Vi kontaktede de politiske partiers formænd/kvinde og ordførere i september, for at fortælle om vores ideer til, hvordan vi kunne starte en række demokratiprojekter, for at styrke samtalen mellem befolkningsgrupper.

Cekic har altså udnyttet sine forbindelser i Folketinget til at få fingrene dybt ned i danskernes skattemidler.

Men hvad er det så for et projekt Folketinget har smidt skattemidler efter? 

Sandheden om Brobyggerne

På Brobyggernes side, hvor de reklamerer for deres uddannelse “Brobyggeruddannelsen”, skriver de selv følgende:

Derfor har vi lavet Brobyggeruddannelsen. Vi ønsker, at flere får redskaber til at sætte handling bag gode intentioner om mere dialog og dermed bidrage til, at værktøjerne og tankerne bag dialog- og brobygningsarbejdet kommer ud og lever – og forhåbentlig kan brede sig som ringe i vandet.

Det lyder alt sammen ganske politisk korrekt, altså fremme af dialogen mellem forskellige ideologier og religioner.

Men kender man bare en smule til Özlem Cekic, så vil man vide, at bag alle de fine ord og formuleringer, så gemmer der sig selvpromovering, krænkelseskultur, beskyldninger mod andre mennesker og censur.

Mere om det senere i dette indlæg.

Forsætter man med at læse nærmere om den nye politisk korrekte uddannelse, så falder man også over denne tekst:

Det koster 1000 kroner at komme med på Brobyggeruddannelsen“.

Så selv om Brobyggerne får tæt på 5 millioner kroner, herunder 2.8 millioner kroner skattekroner, så skal de, der ønsker indoktrineringen, altså selv betale.

Brobyggerne skylder en forklaring på, hvad skattemidlerne bruges på, nu de deltagende selv skal betale for “uddannelsen.”

Man får mistanken om, at det tidligere medlem af Socialstisk Folkeparti har udnyttet sine tætte forbindelser til Folketinget udelukkende for at tjene penge til sig selv.

Dansk Folkeparti med til at tildele skattekroner

Ser man nærmere på, hvem af Folketingets partier, der her været med til at tildele de mange skattemidler til Brobyggerne, så dukker der en overraskelse op.

Det viser sig nemlig, at samtlige partier, på nær Nye Borgerlige, har været med i den bagvedliggende aftale

En aftale der har det mundrette navn “Aftale om udmøntning af reserven til foranstaltninger på social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet 2021-2024”.

I aftalen bag står der bl.a.:

Partierne er enige om at afsætte midler til to projekter i regi af Brobyggerne – Center for Dialogkaffe. Støtten løber til medio 2024. Støtten skal bidrage til projekternes arbejde med at bidrage til et samfund med øget gensidig forståelse på tværs af forskelligheder samt modvirke ekstremisme, hadsk tale og negativ social kontrol.

Dermed har Dansk Folkeparti været med til at bevillige penge til et politisk korrekt projekt, som kun har et formål: at dæmpe debatten om og kritikken af ideologien Islam.

Det sker samtidig med at flere af Dansk Folkeparti’s politikere med jævne mellemrum er ude – med rette – at kritisere de mange milliarder af skattekroner, der bruges på indvandring, integration og Islam.

Özlem Cekic's selvpromovering

Kvinden bag Brobyggerne, Özlem Cekic, er nok mest kendt af danskerne for hendes totale fiasko i forbindelse med debatten om “fattig Carina”.

Siden da har hun meldt sig ud af Socialistisk Folkeparti og mistet sin skatteyderlønnet plads i Folketinget.

Derfor havde hun brug for en ny måde at promovere sig selv på, tjene penge på.

Hun opfandt derfor begrebet dialogkaffe, og begyndte at rejse Danmark rundt med politisk korrekte holdninger.

Men man skal ikke grave ret dybt efter sandheden om Özlem Cekic, før hun bliver afsløret.

For hun ønsker i realiteten ikke en dialog, når det kommer til bl.a. hendes egen ideologi Islam

Hun blokerer gerne folk, der ønsker at tage en debat om bl.a. Islam’s overgreb på små børn. Et overgreb hun kalder for en fest.

Hun mener også at Tyrkiet og Tyrkierne er mere demokratiske end Danmark og danskerne.

Altså det selvsamme Tyrkiet, der styres af en islamist, sultanen Erdogan, og de selvsamme tyrkere, der konstant sender islamister til magten?

Özlem Cekic er også typen, der gerne hænger andre mennesker ud, smider racist kortet uden dokumentation for at få sig selv i medierne.

Hun hængte f.eks. for nylig den tidligere vært for Mads og Monopolet, Mads Steffensen, ud for racisme.

Det er denne kvinde, og hendes projekt, som Folketinget, bl.a. Dansk Folkeparti, har belønnet med 2.800.000 skattekroner.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også medvirke til debatten ved at indsende debatindlæg her.

Støt os via MobilePay box25487  og vær med til at sikre driften af Danmarks Fremtid.

LÆS OGSÅ