NYHED

Pelle Dragsted (EL) skal varedeklareres som antidemokrat

Flere fra Enhedslisten råber op om en gammel krig i Irak i forbindelse med Ukraine, men Pelle Dragsted glemmer egen antidemokratiske historie.
Pelle Dragsted er en dømt antidemokrat - Enhedslisten - uværdig - Valget er dit - Folketingsvalg 2022

Berlingske bragte i går et længere interview med Anders Fogh Rasmussen, tidligere statsminister og generalsekretær for NATO, hvor han sammenligner Putin med Hitler og Stalin.

Når Fogh nævnes, kommer Enhedslistens folketingsmedlemmer og partikammerater som regel springende med deres “argumentation” om en påstået ulovlig krig i Irak. En krig som Danmark deltog i.

Krigen i Irak

Det skete også i dag, hvor Enhedslistens folketingsmedlem Rune Lund, på Twitter, kritiserede Berlingske for ikke at nævne Irak-krigen i en artikel om Putin og krigen i Ukraine.

Fakta er, at der ikke er faldet en dom ved en dansk domstol, hvor Irak-krigen er blevet kaldt ulovlig.

Enhedslisten er ude i et desperat forsøg på at afspore debatten om deres svigt af Ukraine, og ikke mindst partiets svigt af forsvaret af Danmark.

Måske er partiet endda en smule fornærmet over, at Fogh sammenligner Putin med et af partiets store idoler, massemorderen Stalin.

Antidemokraten Pelle Dragsted

Samtidig burde Enhedslisten måske være lidt varesomme med at forlange varedeklaration af deres politiske modstandere i medierne.

Pelle Dragsted. Enhedslisten’s chefideologi og tidligere medlem af Folketinget, blandede sig i den debat, der opstod i forbindelse med Rune Lund’s tweet.

Twitter mente Pelle Dragsted, at Fogh skulle spørges ind til krigen i Irak, om Fogh kunne udtale sig, når han selv har besluttet en krig:

Her viser Enhedslisten, og speciel Pelle Dragsted, igen deres hykleri og dobbeltmoral. 

For fakta er, at Pelle Dragsted sådan set flere gange er dømt, modsat Fogh, ved en dansk domstol. Bl.a. er politikeren dømt for vold og hærværk mod politiske modstandere.

Men det nævner hverken Pelle Dragsted, Enhedslisten eller medierne, når han bliver interviewet om f.eks. demokrati og folkestyre.

I stedet hylder journalister og medier rent faktisk Pelle Dragsted for hans “gode debat”.

Det er ikke bare dybt grotesk, det viser med al tydelighed mediernes store problem med deres manglende afdækning af den ekstremistiske venstrefløj.

Selektiv varedeklaration

Hvis medierne og journalister var deres opgave voksen, så ikke bare afslørede de Pelle Dragsted og Enhedslistens hykleri og dobbeltmoral.

Så varedeklarede de hver gang Pelle Dragsted som den volds- og hærværkdømte antidemokrat og ekstremist, han er.

Desværre så er medierne ret selektive når det gælder varedeklaration af de personer, de har i studiet eller skriver om. 

Journalister har med at varedeklarere blå side, glemmer som regel at varedeklarere centrum-venstre.

Det skrev vi bl.a. om i fredags.

Belæring af andre

Det er ikke første gang, og bliver heller ikke sidste gang, at vi oplever rød stue belære andre om, hvordan man skal opføre sig i et demokrati.

Vi har inden for de seneste par år set bl.a. Socialdemokratiet og Radikale Venstre nedsmelte i forbindelse med deres mange sager om krænkelser, noget de ellers har belært alle andre om.

Og inden for de sidste par uger har vi her på Danmarks Fremtid dækket skandalen om dokumentfalsk hos Radikale Venstre. Samme parti som klager til andre partier over chikane.

Venstrefløjens hykleri og dobbeltmoral skal afsløres.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ