Danmarks Fremtid
NYHED

Pelle Dragsted (EL) belærer blå blok om demokratiet

Pelle Dragsted, der er dømt at angribe politiske modstandere går nu i Peter Hummelgaard's fodspor. Belærer blå blok om demokrati.
Pelle Dragsted (EL) belærer blå blok om demokratiet

Venstrefløjen har den seneste uge påbegyndt, hvad man kun kan kalde en ækel optakt til en kommende beskidt valgkamp. På en uge har Socialdemokratiet været ude med groteske angreb på blandt andre Venstre’s formand, Jakob Ellemann-Jensen. 

Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen har kaldt Jakob Ellemann-Jensen for “slagteren fra Nordsjælland” mens beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har kaldt Ellemann for Trumpist.

Jeg mener det er vigtigt, at holde tingene adskilt, og det har Venstre gjort opmærksom på. Det er altså ikke en kritik af myndighederne, men af regeringens sammenblanding.

Nu vælger Enhedslisten’s Pelle Dragsted så også at gå i kødet på blå blok, belærer blå blok om demokratiets spilleregler. Men mere om det senere, først lige et overblik over, hvad der har startet balladen, nemlig socialdemokratiets misbrug af magten.

Socialdemokratiets misbrug af magten

Socialdemokratiet er blandt andet gået til angreb på Venstre, fordi partiet har kritiseret regeringen, ikke rigsadvokaten, i forbindelse med FE skandalen, særligt omkring Claus Hjort Frederiksen. 

Socialdemokratiet kan ikke løbe fra, at det var den socialdemokratiske  justitsminister, der rejste tiltalen. At det var den socialdemokratiske justitsminister, der besluttede, at Folketinget skulle stemme i blinde.

Venstre og mange andre har også kritiseret Socialdemokratiet og regeringen for at politisere embedsværket, specielt har kritikken været rettet mod statsministeriets departementchef, Barbara Bertelsen

Barbara Bertelsen blev kendt i hele Danmark, da det kom frem, at der i statsministeriet var blevet slettet beviser i forbindelse med undersøgelsen af mink-skandalen.

Også Mette Frederiksen og regeringens mange løgne har været en af de store stridspunkter. Under Corona påstod Mette Frederiksen på et pressemøde, at det var myndighederne, der anbefalede den store nedlukning, noget der senere blev dokumenteret som en decideret løgn

Og så har regeringen utallige gange forsøgt at hemmeligholde informationer for både Folketing og den danske befolkning. Det så man i forbindelse med kommunalvalget, hvor det var regeringen selv, der ventede med at frigive resultatet af politiets forsøg på at genskabe de berygtede og slettede sms’er. Regeringen havde ellers påstået, at det var efter aftale med minkkommissionen.

Og så er der jo selvfølgelig danmarkshistoriens største politiske skandale i nyere tid, regeringens grundlovsbrud. Et grundlovsbrud som regeringen selv har indrømmet flere gange, blandt andre beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, der nu angriber Venstre for Trumpske metoder.

Den dømte Pelle Dragsted

Så der er altså rigelig med grunde til at kritisere socialdemokratiet og regeringen for angreb på demokratiet, for misbrug af magten. Mange flere end der er nævnt i dette indlæg.

Men alligevel så vælger Enhedslisten, repræsenteret ved Pelle Dragsted, at kritisere og belære blå blok om demokratiets spilleregler. Sent tirsdag aften skrev Enhedslistens chefideolog følgende kommentar på Twitter

Ud over at det igen viser, at Enhedslisten er Mette Frederiksen og Socialdemokratiets marionetdukker, så viser det igen venstrefløjens store hykleri, specielt når det gælde debatten om tonen, om demokratiets spilleregler.

For selvsamme Pelle Dragsted har en baggrund, der kun kan betegnes som ren ekstremisme, som et angreb på demokratiet.

For fakta er, at Pelle Dragsted sådan set er dømt for angreb på demokratiet, for politisk hærværk, ved en dansk domstol. 

Det er ikke første gang, at Pelle Dragsted er ude at belære andre om demokratiet, bl.a. har han været efter tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen.

I 1994 var han med i en bus, fyldt med køller og andre våben, på vej mod Jonni Hansens hjem i Greve. I 1998 blev han dømt for hærværk mod Sandholmlejren. Og i 1999 var han blandt den gruppe, som den danske nazileder, Jonni Hansen, påkørte, da de var i gang med at save hans plankeværk i stykker med en motorsav.

Enhedslisten er et parti, der gerne arbejder sammen med antidemokratiske bevægelser som for eksempel Socialistisk UngdomsFront, der ingen problemer har med at bruge vold, hærværk og trusler i den politiske kamp.

Alligevel har det yderliggående parti ingen problemer med at belære andre om demokratiet.

Peter Hummelgaard's beskidte metoder

Når det gælder Socialdemokratiets beskidte optakt til en kommende valgkamp, så er det ikke noget særsyn. Socialdemokratiet har flere gange vist, at man gerne bruger alle midler til at angribe deres politiske modstandere.

De borgerlige partier og partierledere bærer et KÆMPE ansvar for de her amerikanske tilstande. Det mest kyniske forsøg på karaktermord i dansk politisk historie. Man må håbe, at de er ansvarlige nok til at rydde op i egne konspirationer når Kommissionen er færdig. Føj

For eksempel var beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard ude indirekte at beskylde blå blok for at stå bag de episoder med vold, hærværk og trusler, der opstod i forlængelse af Mette Frederiksen’s afhøring i minkkommisionen.

Godt nok påstod Socialdemokratiets nuværende politiske ordfører, Rasmus Stoklund, dengang, at man aldrig havde koblet blå blok sammen med balladen, men det kunne vi her på Danmarks Fremtid hurtig bevise.

Så når Socialdemokratiet og deres støttepartier er ude at beskylde blå blok for Trumpisme og antidemokratiske metoder, så er det kun et desperat forsøg på at afspore opmærksomheden fra regeringens lovbrud, trusler, løgne og angreb på demokratiet.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ