Danmarks Fremtid
NYHED

Pernille Skipper lyver om syriske migranter

I forbindelse med debatten om de mange ukrainere, der i øjeblikket flygter fra Putins krigsforbrydelser, er Pernille Skipper fanget i endnu en løgn.
Pernille Skipper lyver om syriske migranter

De mange ukrainere, der i øjeblikket flygter fra Putins krigsforbrydelser, er på vej til resten af Europa for at søge hjælp.

En hjælp mange gerne vil give, da de kommer fra vores nærområder, har en kultur meget lig vores egen.

I den forbindelse har Pernille Skipper lavet endnu et af sine mange moraliserende indlæg, hvor hun skælder ud på blå blok.

Hun undrer sig over, hvorfor så mange danskere ikke var villige til at hjælpe syriske migranter, på samme måde som vi er villige til at hjælpe ukrainerne.

Det får en af Pernille Skipper’s følgere til at komme med den forklaring, at det måske er fordi, at de migranter, vi normal ser på disse kanter, bringer en anderledes kultur med sig, ikke vil integreres.

Pernille Skipper lyver

Pernille Skipper flyver straks til tasterne og skriver bl.a. følgende som modsvar:

Det er en voldsom fordom. Og det stemmer ikke overens med virkeligheden. Syriske flygtninge klarer sig rigtig godt i Danmark. De er altovervejende i uddannelse og arbejde og har lært dansk på få år.

Men har man fulgt bare en smule med i dækningen af de syriske migranter, virkeligheden, så ved man, at det er ren manipulation, eller for at sige det direkte, en løgn, fra Pernille Skipper’s side.

For flere undersøgelser har påvist, at de syriske migranter er nogle af de dårligste til at integrere sig.

Bl.a. skriver Kristeligt Dagblad følgende i juli 2020:

Dermed klarer syrerne sig markant dårligere på arbejdsmarkedet end andre nationaliteter

Undersøgelsen er ikke lavet af en eller anden gruppe, der er kritisk mod flygtninge.

Undersøgelsen blev lavet af den nu nedlagte Danmarks Videnscenter for Integration. En organisation der ønskede flere migranter til Danmark.

Pernille Skipper’s løgne viser endnu engang, hvor desperate Enhedslisten er.

Vi har de sidste par dage skrevet om, hvordan Enhedslisten agerer Putins skødehunde, ønsker Danmark ud af NATO og nedlæggelse af det danske militær.

Partiet har nu brug for at få afsporet debatten, og derfor går Pernille Skipper tilbage til venstrefløjens sædvanlige måde at debattere migrant politik på.

En debat hvor Enhedslisten gerne lyver, for at undgå at debattere fakta. Det viser Pernille Skipper med al tydelighed med hendes kommentar.

Ironisk når man tænker på, at Pernille Skipper i de eneste par dage har brugt ord som manipulationer og løgne i forbindelse med kritikken af Enhedslisten’s ageren omkring netop Ukraine.

INFO: Vi bruger konsekvent ordet migranter om syrierne, der er kommet til Danmark. Det skyldes, at de er flygtet gennem flere sikre lande for at komme til bl.a. Danmark.

Hvad synes du om Pernille Skipper’s løgn? Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ