NYHED

Pernille skipper møder: politikere forsvarer pjækkeri

Pernille Skipper er afsløret i pjækkeri. Politikere fra andre partier forsvarer hendes hykleri og dobbeltmoral. Politikerlede opstår ikke ud af det blå.
Pernille skipper møder - politikere forsvarer pjækkeri

Pernille Skipper, der har været stor fortaler for, at staten skal tvinge mænd til at holde barsel, tvinge familier til at afvikle barslen på en bestemt måde, blev for et par uger siden afsløret i endnu en omgang “gør som jeg siger, ikke som jeg gør”.

Ekstra Bladet afslørede, at Pernille Skipper ikke havde bedt om officiel barsel i Folketinget, at hun stadig fik udbetalt fuld løn, løn betalt af skatteyderne.

Men endnu en historie fra Ekstra Bladet viste, at Pernille Skipper de facto var gået på barsel. Hendes autosvar, hvis man sendte hende mail, lød nemlig som følgende:

Jeg arbejder lige nu på nedsat tid, fordi jeg har fået barn i august, og jeg er derfor desværre ekstra langsom om at besvare henvendelser”.

Pernilles Skipper forsvar over for Ekstra Bladets afsløringer var, at hun da forsat arbejder fuldtid, altså 37 timer om ugen.

Altså de 37 timer hun får betaling for.

Sjovt nok ændrede hun hendes autosvar, efter Ekstra Bladets henvendelse.

Pjækkeri fra Folketinget

I dag kan Ekstra Bladet så afsløre, at Pernille Skipper har en meget lille respekt over for vælgerne, for vælgernes skattemidler.

For det viser sig, at Pernille Skipper har skippet 89 procent af de møder, som hun ellers stod til at skulle deltage i på grund af hendes forskellige ordførerskaber.

At Pernille Skipper på den ene side udtaler, at hun “da passer sit arbejde”, og på den anden side skipper stort set alle udvalgsmøder, er den rene definition på politikerlede.

Man skulle tro, at Skipper havde bare en smule respekt tilbage over for hendes vælgere, at hun ville indrømme, at hun havde “lavet en fejl”, men på Facebook går hun amok på alt og alle, der kritiserer hende.

Hun skriver bl.a.:

“Jeg passer mit arbejde. Jeg har ikke misset møder eller opgaver, fordi jeg har mit barn med, og manglende arbejdsmoral er virkelig noget af det sidste, du kan anklage mig for. Det er en absurd forside.”

Altså en politiker der ingen respekt har over for hendes vælgere, over for det danske demokrati.

Hun har jo netop ikke passet hendes arbejde. Det kan jo dokumenteres. Det siger fakta.

Det er ikke første gang, at Skipper er blevet afsløret i at sige et, men gøre noget andet. Det så vi i forbindelse med debatten om forældrekøb.

Heller ikke den gang kunne Skipper se noget som helst forkert i hendes ageren.

Andre politikere forsvarer Pernille Skipper

Ikke nok med at Pernille Skipper skaber masser af politikerlede ved ikke at passe sit godt lønnede arbejde, ved at være dobbeltmoralsk og hyklerisk, så sender hun hendes egen dårlige arbejdsmoral over på de andre politikere i Folketinget.

Twitter skriver hun bl.a. følgende:

“Ekstra Bladets forside kan laves med alle MF’ere fra samme størrelse parti. Men deltager ikke i udvalgsmøder, man ikke er ordfører for. Det må man som politisk journalist da vide. Jeg passer mit arbejde, også selvom jeg har min baby med #dkpol”

Hun påstår ganske enkelt, at mange andre politikere i Folketinget vil have en fraværsprocent på næsten 90 procent, at masser af andre politikere heller ikke passer deres arbejde.

Hvis det er sandt, så har vi et kæmpe demokratisk problem.

Man skulle tro, at politikere ville stå i kø for at tage afstand fra at blive kaldt pjækkere, for at have dårlig arbejdsmoral, men det groteske er, at mange faktisk er ude at forsvare Pernille Skipper i dag.

F.eks skriver de Konservatives politiske ordfører, Mette Abildgaard, følgende som forsvar for dårlig arbejdsmoral:

“Godt nok en ekstremt tynd historie. Hvorfor skulle hun, eller jeg, dog deltage i et samråd vi ikke har indkaldt til? Det ville være spild af alles tid! Det er et mellemværende mellem indkalder og minister.”

Mette Abildgaard forholder sig slet ikke til, at det drejer sig om snart 90 procents fravær. Det er ikke kun enkelte møder.

En anden politiker der forsvarer Skipper’s pjækkeri, hykleri og dobbeltmoral, er ikke overraskende levebrødspolitikeren Simon Emil Ammitzbøll-Bille. Han skriver på Twitter, at et Folketingsmedlem ikke kan pjække:

“Korrekt. Et folketingsmedlem kan ikke pjække. Et folketingsmedlem må vurdere, hvordan man besat kommer igennem med sine synspunkter og påvirker politikken. Den spændende historie ligger da i, at der er alt for store udvalg og alt for mange samråd.”

At påstå, at folketingsmedlemmer ikke kan pjække, er en hån af ikke bare vælgerne men hele folkestyret.

Det er pinligt for det danske demokrati og folkestyre, at politikere står i kø for at forsvare hinandens misbrug af deres vælgertildelte gode lønninger og privilegier.

Flertallet af politikere forstår ikke den massive politikerlede. Men politikerlede kommer ikke ud af det blå. Specielt ikke, når politikerne konstant forsvarer hykleri og dobbeltmoral.

Det her drejer sig ikke om man er fra rød eller blå stue.Vi havde også kritiseret en borgerlig politiker, hvis vedkommende havde så dårlig en moral, på samme måde viste disrespekt for vælgerne og demokratiet.

Det har vi faktisk allerede gjort, da vi skrav om Naser Khaders disrespekt over for sygedomsramte og vælgere.

Deltag i debatten på Facebook og Twitter. Du kan også indsende debatindlæg her.

Støt os gerne via MobilePay box25487. På forhånd tak.

LÆS OGSÅ