NYHED

Pernille Skipper beklager sig over tonen og Berlingske holder mikrofonen

Berlingske holder igen mikrofonen over for centrum-venstre, der beklager sig over tonen. Men Pernille Skipper ender ud med at afsløre sit eget hykleri.
Pernille Skipper beklager sig over tonen til berlingske

Denne artikel er opdateret med bevis på, at Pernille Skipper censurerer kommentarer, der afslører hendes og Enhedslistens hykleri.

I en stor opsat artikel, flankeret af en trist udseende Pernille Skipper, holder Berlingske og dens to journalister, Kasper Kildegaard og Søren Domino, mikrofonen over for Enhedslistens beklagelse over debattonen og debatformen:

“En dag i april stak debatten om muslimer og Ramadan på Facebook så meget af, at Pernille Skipper måtte ty til noget, hun aldrig tidligere har gjort: Hun smed 200 danskere ud. Da adrenalinen havde lagt sig, blev hun »sindssygt ked af det«, og hun følte sig »knækket«. Det, hun lige havde gjort, var i strid med de idealer, hun har kæmpet for i ti år.”

Vigtigt: Her på Danmarks Fremtid tager vi dybt afstand fra vold, hærværk og trusler.

Her på Danmarks Fremtid er vi skarpe i vinklingen, og vi siger tingene lige ud. Det kaldes at være ærlige, ikke skjule fakta. Vi forsøger at påpege centrum-venstres konstante hykleri og dobbeltmoral. Og mediernes svigt og vinkling.

Pernille Skipper lyver

Lad os lige få fakta på plads med det samme: Pernille Skipper siger til Berlingske, at hun aldrig har udelukket for at deltage i debatten før. Flere har henvendt sig til Danmarks Fremtid for at afsløre hendes løgn.

Mange er blevet blokeret af Pernille Skipper, både på Facebook og Twitter, og det kan vi her på Danmarks Fremtid dokumentere, for vi har nu selv i flere år været blokeret af hende på Twitter:

Danmarks-Fremtid-blokeret-på-Twitter-af-Pernille-Skipper
Pernille Skipper afsløret

Og lad os så se nærmere på Pernille Skipper’s beklagelser over tonen og debatformen. Vi kan allerede nu afsløre, at det er rent hykleri.

Enhedlisten har ødelagt den politiske debat

Som mange ved, har – eller har haft – Enhedlisten medlemmer, der gerne benytter sig af vold, hærværk og trusler mod politiske modstandere. Faktisk er mange dømt og nogen har endda sat i Folketinget for partiet.

Vi kender alle til det berømte overfald på Anders Fogh Rasmussen, hvor en flok antidemokrater kastede maling på den daværende statsminister. Efterfølgende var det daværende medlem af Folketinget for Enhedlisten, nuværende undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (Socialdemokratiet), ude at bakke op om overfaldet. Det er aldrig blevet bevist, men mange mener, at hun selv var med i selve aktionen.

Hun skiftede senere til Socialdemokratiet, ikke fordi hun var blevet smidt ud af Enhedslisten for opbakning til overfald, men fordi hun ønskede sig flere lukrative år i dansk politik.

Der er nok ikke så mange, der husker det, men endnu et tidligere medlem af folketinget for Enhedslisten, Keld Albrechtsen, giver selvsamme Anders Fogh fuckfingeren på valgaftenen i 2001.

Rosa Lund, der er nuværende medlem af Folketinget for Enhedslisten, har begået indbrud, anholdt af politiet for det. Har endda en plettet straffeattest.

Og sådan kunne man blive ved, når det gælder Enhedslisten.

Racister og nazister

Ser man på Pernille Skipper selv, så har hun ingen problemer med at hygge sig med mennesker, der ytrer ønske om at fjerne en bestemt befolkningsgruppe fra jordens overflade. Noget Enhedslisten gerne beskylder andre for:

Medlem af Enhedslisten

Jeg skrev en kommentar til Pernille Skipper’s eget Facebook opslag, hvor jeg henviste til ovenstående tweet fra hendes partifælle Per Clausen. Under 24 timer senere er kommentaren blevet fjernet:

Skipper tåler ikke kritik

Dette ville ikke ske med mindre Skipper selv, elelr hendes tro væbnere, har været inde at bede om at få fjernet kommentaren. Hykleri i verdensklasse.

Hun og hendes partifæller smider dagligt racist- og nazi-kortet, udelukkende fordi de er uenig med poliske modstandere.

Ødelagt den politiske debat

Om nogen er Enhedslisten partiet, der har ødelagt den politiske debat i Danmark. Partiet, der er stiftet af blandt andet kommunister, er antidemokrater, der ønsker at udelukke alle dem, der ikke bakker op om partiet

Vi ser løbende, hvordan Enhedslisten og andre hos centrum-venstre forpester debatten med beskyldninger og sammenblandinger.

Pernille Skipper og resten af rød stue er kun interesseret i en ting: at få censureret og udelukket politiske modstandere fra at deltage i debatten.

Berlingske svigter i jagt på vinkling

Vi ser desværre også tit, at journalsiter og medier holder mikrofonen over for centrum-venstre, vinkler kraftigt, udelukkende fordi journalisterne er politisk enige med selvsamme centrum-venstre.

Det ville tage Berlingskes journalister få minutter at finde endnu flere eksempler på Enhedslisten og resten af centrum-venstre hykleri, men det passer ikke ind i vinklingen, så derfor ser vi stort set aldrig medierne afsløre hykleriet.

Støt borgerforslaget “Afskaf mediestøtte, licens og statsmedier“.

LÆS OGSÅ