Danmarks Fremtid
NYHED

SMS-skandalen: Peter Hummelgaard lyver på Facebook

Regeringens ministre og socialdemokratiets partisoldater forsætter deres angreb på alt og alle. Man må forstå at regeringen er uskyldigheden selv.
SMS-skandalen - Peter Hummelgaard amok på Facebook

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard har netop smidt endnu et opslag op på Facebook, hvor han går til angrib på alt og alle, der er bare en smule kritiske over for regeringens ageren i hele sms- og minkskandalen, inklusiv minkkommissionen.

Hans opslag kommer mindre en uge efter, at han sidst var helt oppe i det røde felt.

Bl.a. skriver den socialdemokratiske minister i dag følgende:

I den seneste uge har der igen været mange nyhedshistorier fra minkkommissionen og klapjagten på statsministeren fortsætter for fuldt blus. Jeg synes det er helt vildt og oppositionens hetz er, mig bekendt, uden fortilfælde. Det ville være en stor hjælp, hvis I igen vil hjælpe med at dele dette opslag, så der kommer nuancer ind i denne vigtige debat.

Peter Hummelgaard afslører selv, hvad planen med hans opslag er. Det er at få spredt så meget misinformation ud blandt danskerne som muligt.

Du kan se hele hans opslag her.

SMS korrespondance er ikke fremlagt

Peter Hummelgaard skriver også i opslaget, at Fakta er, at “der indtil nu ikke har været en eneste kilde eller vidne, som har modsagt regeringens udlægning”.

Har man bare fuldt en lile smule med i minkkommisionen, så er det en decideret løgn fra den socialdemokratiske minister Hummelgaard.

Flere vidner har næsten dagligt modsagt de forklaringer Mette Frederiksen, regeringen og Socialdemokratiet er kommet med.

Også når det gælder de efterhånden berygtede sms’er lyver ministeren. Han skriver nemlig følgende i hans opslag:

Men i lørdags blev korrespondancen alligevel fremlagt i minkkommissionen. Fordi der selvfølgelig var en modtager i den anden ende

Ser man på fakta og sandheden, så er det kun en brøkdel af sms korrespondancen, der er blevet fremlagt.

Det var jo netop derfor at minkkommissionen bad om at få udleveret Mette Frederiksen og hendes ansattes telefoner og sms’er. 

De mange løgne forsætter

Ikke nok med at en minister smider et Facebook opslag op fuld af løgne og misinformationer, så vælger han også at gå amok på dem, der er kritiske, dem der beder Hummelgaard om at forholde sig til sandheden.

Da der i en kommentar bliver spurgt indtil, hvorfor kuverterne med undersøgelsen først blev offentliggjort efter valget, kommer Peter Hummelgaard med følgende angreb:

Han vælger altså at kalde en politiundersøgelse til brug i minkkommissionen for fuldstændig ligegyldig. Indirekte kalder han altså minkkommissionens arbejde for ligegyldig.

Peter Hummelgaard vælger at kalde valgmanipulation for fuldstændig ligegyldig.

Og ministeren påstår igen, at afhøringen i minkkommisionen har afgjort, at der intet står i de slettede sms’er. Det er altså en gentagelse af hans tidligere løgn.

Et er regeringens arrogance over for både minkavlerne, demokratiet og ikke mindst danskerne.

Men at en minister i en dansk regering vælger at komme med så mange løgne og manipulationer i et opslag, er ganske enkelt en skamplet på ikke bare Peter Hummelgaard selv, men regeringen og Socialdemokratiet.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ