Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Pia Olsen Dyhr: Sådan slipper Mette for en rigsret

Pia Olsen Dyhr kommer i dag med beviset på, at SF vil lade Mette Frederiksen slippe for en rigsret. Det kan kun betegnes som bestikkelse.
Pia Olsen - kære Mette sådan kan du slippe for en rigsret - minkskandalen

I går kunne man i Politiken læse, at socialistisk Folkeparti’s leder Pia Olsen Dyhr foreslår en knaldrød flertalsregering bestående af Socialdemokratiet, Enhedslisten, Radikale Venstre og så selvfølgelig Socialistisk Folkeparti.

At Pia Olsen foreslår en rød flertalsregering netop nu, her kun en lille uge før minkkommissionen kommer med deres rapport om en af Danmarkshistoriens største politiske skandaler, er ikke nogen tilfældighed.

Hun sender et kraftigt signal til grundlovsbryderen, den socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen, at hun kan slippe af sted med at ødelægge et helt erhverv, minkavlerne, ulovligt uden konsekvenser. At Mette Frederiksen kan slippe for en rigsret, selv om det burde være en selvfølge, at statsministeren og mange af hendes ministre skal have en straf.

Bestikkelse af støttepartierne

Det eneste Pia Olsen Dyhr, Socialistisk Folkeparti og resten af de knaldrøde partier forlanger, er bestikkelse. Man ønsker ministerlønninger, ministerbiler med privatchauffører og politiske embedmænd, der kan hjælpe med endnu flere lovovertrædelser.

At Pia Olsen Dyhr overhovedet kan finde på at snakke om at forsætte med Mette Frederiksen som statsminister, vidner om, at hverken hun eller Socialistisk Folkeparti har den mindste respekt for retsstaten eller demokratiet. Noget som de ellers har påstået flere gange.

Hun agerer som om, at Danmark ikke står i en demokratisk krise,, at retsstaten ikke er i krise. Hun vælger ikke at forholde sig til den kommende uges dramatiske højdepunkt.

Men det kan ikke komme som den store overraskelse, at Pia Olsen Dyhr forsvarer Mette Frederiksen, ikke har respekt for retsstaten og demokratiet. Det så vi i forbindelse med SMS-skandalen i forlængelse af Mette Frederiksens grundlovsbrud.

Respekt for retsstaten og demokratiet

Pia Olsen Dyhr skulle i stedet bruge de kommende dage op til Minkkommissionens rapport på at snakke regeringens grundlovsbrud, løgne og trusler mod eksperter og embedsmænd.
Socialistisk Folkeparti’s leder burde i stedet bruge tiden på at vise respekt for retsstaten og demokratiet.

Vi har nu i to år haft en socialdemokratisk regering siddende, selv om Mette Frederiksen og kumpaner fuldt ud dokumenteret har begået grundlovsbrud.

Det er en demokratisk skandale, som Pia Olsen Dyhr og Socialistisk Folkeparti har stået fader til, sammen med de to andre støttepartier, Enhedslisten og Radikale Venstre.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ