NYHED

Pia Olsen lyver om Søren Pape’s tale på konservativt landsråd

Søren Pape har netop holdt sin tale på Det Konservative Folkeparti's landsråd 2002. Pia Olsen Dyhr fra SF misbruger talen til endnu en rød løgn.
Pia Olsen Dyhr lyver om Søren Papes tale på konservativt landsråd
Det Konservative Folkeparti holder i denne weekend landsråd i Tivoli Congress Center i København. I den forbindelse har Søren Pape Poulsen netop afsluttet sin første landsrådstale som statsministerkandidat.
Talen blev selvfølgelig dækket af både politiske modstandere og den danske presse. En tale der blev holdt i skyggen af Mette Frederiksen og Socialdemokratiets mange løgne om den Konservative økonomiske plan.
Også Pia Olsen Dyhr, formand for Socialistisk Folkeparti og Mette Frederiksens trofaste skødehund, har været ude at kommentere på talen.
Som sin gode veninde Mette Frederiksen, har Pia Olsen Dyhr meget svær ved at holde sig til sandheden. Specielt når de omtaler deres politiske modstandere som Søren Pape Poulsen.
Facebook skrev Pia Olsen Dyhr for kort tid siden, at Søren Pape Poulsen skulle have kaldt arbejdsløse for dovne og ugidelige. En udtalelse som overhovedet ikke fandt sted.
Flere, blandt andre B.T.’s Joachim B. Olsen, påpegede i kommentatorsporet over for Pia Olsen Dyhr, at hun havde opdigtet de påståede udtalelser fra Søren Pape Poulsen. Noget alle ved selvsyn kan konstatere ved at gense hans tale.
Med hendes løgne om Søren Pape Poulsen påståede angreb på arbejdsløse danskere, bekræfter Pia Olsen Dyhr kun, at vi fra rød stues side kan forvente en af de mest beskidte valgkampe i danmarkshistorien.
Pia Olsen Dyhr har efterfølgende forsøgt at dække over hendes løgn ved at ændre i hendes Facebook opslag. Hvad hun bare overser er, at alle kan se redigeringshistorikken.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ