Danmarks Fremtid
NYHED

Politianmeldelse og kommentar fra Radikale Venstre

Politianmeldelse fra det radikale medlem Janus Tobias Saito-Madsen og Radikale vil ikke forholde sig til dokumentfalsk og chikane.
Radikale Venstre melder ud og politianmeldelse i dokumentfalsk sagen

Du kan læse hele vores dækning af Radikale Venstre’s sag om dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Sagen om dokumentfalsk begået af Radikale Venstre’s Janus Tobias Saito-Madsen forsætter med at udvikle sig. Nu med påstået politianmeldelse og så har Radikale Venstre endelig svaret på vores mail.

Her har du seneste nyt i sagen om dokumentfalsk og falske anklager fra et radikalt medlem vendt mod en politisk modstander, Dansk Folkeparti’s byrådsmedlem Erik Høgh-Sørensen.

Radikale Venstre afviser

Efter vi i længere tid har forsøgt at få en kommentar til deres medlems dokumentfalsk, har vi her til formiddag endelig modtaget en mail fra Radikale Venstre.  

En anonym person hos partiets landsledelse skriver følgende korte besked til os:

Som det tidligere er blevet dig meddelt, så har partiets drøftelse med DF vedr. Erik Høgh Sørensen intet med den pågældende sag at gøre.  Den pågældende person er ikke kandidat for Radikale Venstre, og vi ser ingen anledning til at foretage os yderligere. 

Der er flere ting i deres korte svar, der er værd at bemærke.

For det første skriver partiet, at deres klage, de kalder det så nu drøftelser, til DF over påstået chikane fra Høgh-Sørensen, vendt mod personer fra Radikale Venstre, intet har at gøre med Saito-Madsen og hans dokumentfalsk.

Saito-Madsen bekræfter selv baggrunden

Det hænger ikke sammen med, som vi tidligere har beskrevet, og som man ved selvsyn kan se herover, at Saito-Madsen sådan set selv har bekræftet, at klagen til Dansk Folkeparti bl.a. er baseret på sagen mellem Saito-Madsen og Erik Høgh-Sørensen.

Vi har tidligere bedt Radikale venstre om at svare på, om Saito-Madsen så igen lyver, og hvad partiets holdning er til at blive inddraget i endnu en løgn.

Det har partiet ikke ønsket at svare på, endnu.

Chikane

I anden del af deres korte svar, skriver Radikale Venstre, at Saito-Madsen ikke er kandidat for partiet, og at de ser ingen anledning til at foretage sig yderligere.

Stemmeantal Radikale Venstre Faaborg-Midtfyn

Det er, hvad man kan kalde en sandhed med motifikationer. For  Saito-Madsen var opstillet for Radikale Venstre i Faaborg-Midtfyn ved det seneste afholdte valg i Danmark, kommunalvalget i 2021, hvor han fik 16 stemmer. Noget man ved selvsyn kan se her. 

Radikale Mener ikke, at de skal gå ind i en sag, hvor et af deres medlemmer, og kandidater, begår dokumentfalsk, opdigter falske anklager mod en politiske modstander. Rent faktisk forsætter Saito-Madsen de falske anklager selv efter, at han er afsløret. Kort sagt, chikane mod politisk modstander.

SF State har ikke sendt den mail. Vi har tjekket vores system, og det vedhæftede skærmbillede viser en forfalsket mail

Men partiet har ikke selv nogen problemer med at gå aktivt ind i en sag (som Saito-Madsen skriver han er en del af), hvis de mener, at deres egne medlemmer, har været udsat for politisk chikane.

Der er vist tale om den sædvanlige Radikale hykleri, dobbeltmoral og selvforståelse.

Vi lader os selvfølgelig ikke nøjes med dette intetsvar fra Radikale Venstre, og vi har derfor igen bedt dem forholde sig til sagen.

Politianmeldelse

Det Radikale medlem Saito-Madsen vil forsat ikke inddrømme hans dokumentfalsk og samtidig forsætter han med at udbrede hans falske beskyldninger, tilføjer endda nye, mod en politisk modstander.

Og hverken den radikale landsledelse eller deres afdeling i Faaborg-Midtfyn vil forholde sig til deres medlem/kandidats metoder.

Derfor forsætter vi her på Danmarks Fremtid med at skrive om sagen, henvende os til de involverede parter.

Også selv om Saito-Madsen flere gange har truet os med “civile søgsmål”. Så sendt som i dag har han på Twitter meddelt os, at han har anmeldt os til Fyns Politi.

Vi har selvfølgelig bedt Saito-Madsen om dokumentation på denne anmeldelse, jvf hans mange løgne i sagen. Og vi har også bedt Fyns Politi bekræfte, at de har modtaget en anmeldelse.

Ud over trusler om civile søgsmål, så truer Saito-Madsen nu også undertegnede med et tilhold. Noget der er en smule komisk, når han selv bliver ved med at kontakte undertegnede.

Saito-Madsen fjern alt indhold

Samtidig har Saito-Madsen bedt os om at fjerne vores dækning af hans dokumentfalsk og falske beskyldninger vendt mod en politisk modstander. Han bliver ved med at skrive tilbage til os, selv om han han har bedt os stoppe vores henvendelser.

Det kommer selvfølgelig ikke til at ske. Tværtimod så forsætter vi dækningen af sagen.

Vi lader os ikke true med politianmeldelse og påståede civile søgsmål. 

Detektor svare tilbage

Siden DR Detektor afslørede saito-Madsen’s dokumentfalsk og falske beskyldninger, har han angrebet programmet for at lyve, kaldt dem dovne. 

DR Detektor har flere gange afvist Saito-Madsen’s beskyldninger, også så sendt som her til formiddag i et svar fra programmets redaktør, Anders Østergaard.

Saito-Madsen skubber sig selv mere og mere op i et hjørne, kan tydeligvis ikke finde ud af at navigere rundt i de mange løgne og bortforklaringer, han er kommet med.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ