Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Politiken: ignorering af grundloven’s folkeafstemning er fantastisk

Bananrepublikken Danmark er ikke kun Mette Frederiksens bedrift. Medier som Politiken har med glæde støttet devalueringen af vores demokrati.
Politiken mener at ignorering af grundlovens folkeafstemning er fantastisk - store bededag - Amalie Kestler

Siden Mette Frederiksen og Socialdemokratiet overtog magten i Danmark for cirka 5 år siden, så er grundloven og det danske demokrati blevet sat til side til fordel for dannelsen af bananrepublikken Danmark.

Det største bevis på denne påstand? Mette Frederiksen og kumpaner har kunne begå grundlovsbrud uden nogen former for konsekvenser. På trods af en sønderlemmende kritik fra minkkommissionen. På trods af dokumenteret lovbrud. En kritik som hele rød side valgte at ignorere, og som tak for at få ministerbiler, også Venstre og Moderaterne.

Men det er ikke kun politikerne, der har svigtet demokratiet, svigtet vores grundlov. Også medierne, den såkaldte fjerde statsmagt, har valgt at bakke op om dannelsen af bananrepublikken Danmark.

Den fjerde statsmagt svigter

Når Mette Frederiksen fortsat kan kalde sig statsminister, så skyldes det blandt andet, at vi har en svag dansk presse, der ikke formår at holde presset på den store landsmoder. En svag dansk presse som tydeligvis ikke er interesseret i at forsvare vores grundlov, vores grundlovssikrede rettigheder.

Det kunne man blandt andet opleve i går aftes hos Debatten hos DR. Debatprogrammet spurgte flokken af debattører om dansk politik er gået i stykker. En udsendelse du kan gense her.

Under debatten faldt der en ganske afslørende udtalelse fra Politikens chefredaktør Amalie Kestler. En journalist og chefredaktør der sådan set er ansat til at kritisere magten.

Amalie Kestler mente ganske enkelt, at det er helt forfriskende, at regeringen bare kan tromle hen over befolkningen. Dermed bakker hun og hendes arbejdsplads indirekte op om ignoreringen af grundlovens rettigheder. Rettigheder der blandt andet giver mulighed for at spørge befolkningen ved folkeafsteminger.

Regeringer bør netop være bange for befolkningen, have respekt for befolkningen. Ellers ender man ud med magtliderlige typer som Mette Frederiksen og hendes kumpaner Jakob Ellemann-Jensen og Lars Løkke Rasmussen.

Chefredaktør eller partimedlem

Men hvorfor vælger journalisten og chefredaktøren  Amalie Kestler at svigte sin position som den fjerde statsmagt? Hvorfor vælger hun at svigte sig eget fag og dets manglende troværdighed?

Måske hænger det samme med, at Amalie Kestler tidligere har været særlig rådgiver for den socialdemokratiske seriekrænker, Frank Jensen? Måske hænger det sammen med at Politiken’s chefredaktør tager sine egne politiske holdninger med på arbejde?

Med hendes udtalelse har Amalie Kestler ikke bare udstillet sin egen arbejdsplads, sit eget fag. Hun har udstillet sig selv som endnu en ‘journalist’ der sætter egne politiske holdninger over jobbet som den fjerde statsmagt.

Så længe vi har mikrofonholdende knaldrøde medier som Politiken, og journalister som Amailie Kestler, kan Mette Frederiksen og skødehunde gøre, som de vil.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ