Politiken ønsker Uffe Elbæk og Frie Grønne valgt

Mediet Politiken ønsker at Uffe Elbæk og Frie Grønne bliver valgt ind i Borgerrepræsentationen. Avisens politiske kommentator Kristian Madsen agerer spindoktor for partiet.
Danmarks Fremtid
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Her til aften agerer Politiken’s politiske kommentator, Kristian Madsen, spindoktor for Uffe Elbæk og partiet Frie Grønne. I et tweet skriver han følgende:

“Det går for langsomt. Sorry @uffeelbaek, du er nødt til at stille op til Borgerrepræsentationen, hvis bussen skal trækkes over bakken…”

Tweetet kommer efter, at Frie Grønne afslører, at de kun har fået 4000 vælgererklæringer.

En kæmpe fiasko når man ser på den eksponering, partiet har fået.

Frie Grønne og Uffe Elbæk

Typer som Sikander Siddique er konstant i medierne, godt nok for hans ekstremisme og udsalg af danske værdier, men han får den eksponering, der er vigtigt for et parti, der skal have samlet vælgererklæringer.

Og med partihopperen, levebrødspolitikeren, og tidligere kulturminister, Uffe Elbæk, som endnu et fremtrædende medlem af organisationen, har partiet let adgang til medierne.

Politiken har afsløret de danske medier

At Kristian Maden, som politisk kommentator på Politiken, går ud og giver et bestemt parti, en bestemt politiker, denne form for opbakning og støtte, agerer kampagnemedarbejder og spindoktor, er kun den seneste i rækken af politisk propaganda for centrum-venstre fra Politiken’s side.

I den seneste uge har Politiken bl.a., sammen med Institut for Menneskerettigheder, ageret kampagnemedarbejdere for Radikale Venstre.

Borgerforslag

Medierne må være så politiske, som de nu er og vil være. Men det er et demokratisk problem, når medierne, støttet af skattekroner, vinkler til fordel for et bestemt parti og bestemte politikere.

Et demokratisk problem når mediestøtte er indrettet til at støtte en bestemt politisk vinkel.

Derfor har Danmarks Fremtid stået for at få startet kampagnen for borgerforslaget “Afskaf mediestøtte, licens og statsmedier”.

Borgerforslag: Afskaf mediestøtte, licens og statsmedier
Borgerforslag: Afskaf mediestøtte, licens og statsmedier

I går så vi, hvordan Netavisen Pio, og Berlingske,glemte” at lave kildekritik på en støtte til fordel for Forsvarsminister Trine Bramsen.

Statsmedier som DR Nyheder er heller ikke pleje for at levere fake news for at få vinklet en historie på en bestemt måde.

Når vi har så politiske, svage, mikrofonholdende medier, kombineret med indblanding af skattemidler og statseje, så udgør det et demokratisk problem.

Men medierne er ikke interesseret i at debattere problemstillingen. Alle former for kritik bliver hånet og latterliggjort.

Ingen ønsker at stille op til debat.

Læs også disse indlæg

Lars Boje Mathiesen - Jyllands-Posten pressekontor for Radikale

Lars Boje Mathiesen: Jyllands-Posten pressekontor for Radikale

Journalist fra Weekendavisen amok over sms kritik

Journalist fra Weekendavisen amok over sms kritik

Danmarks Radio kalder kritikere af vaccinetvang for sølvpapirshatte

Danmarks Radio kalder kritikere af vaccinetvang for sølvpapirshatte

Ekstra Bladet tør ikke

Ekstra Bladet tør ikke

En del af disse temaer

Tema Netavisen Pio
Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Danmarks Fremtid - Fra borgerlige til borgerlige - borgerlige der vil Danmark

Uffe Elbæk

Trine Bramsen - Socialdemokratiet

Trine Bramsen

Læs mere om disse partier

Frie Grønne
Socialdemokratiet

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den