NYHED

Politisk korrekt censur fra medierne

Så er endnu et medie grebet i politisk korrekt censur, denne gang Jyllands-Posten. En avis der er gået fra at kæmpe for ytringsfriheden, til politisk censur.
Politisk korrekt censur fra Jyllands-Posten

Vi har her hos Danmarks Fremtid længe skrevet om den form for politisk korrekt censur, medierne i det daglige leverer. Nogen gange kan det være svært at bevise, andre gange leverer journalister og medier selv klokkeklare beviser.

F.eks skrev Jyllands-posten i går en historie med overskriften “Myndigheder sætter ind i boligområder med lav vaccinationstilslutning”, der handler om store problemer i visse områder i Aarhus med at få folk til at lade sig vaccinere.

Jyllands-Posten Anden overskrift
Jyllands-Posten Anden overskrift

De nævnte områder, boligområderne Herredsvang/Hasle, Vejlby Vest og Langkærparken i Tilst, er alle områder med en stor forekomst af migranter. Og som vi tidligere har skrevet, så er der stor overvægt af smittede blandt migranter, og derfor er det endnu vigtigere, at de lader sig vaccinere.

Fakta er, at migranter – også – er overrepræsentere i statistikkerne, når det gælder covid-19:

Ikke-vestlige og Covid-19
Ikke-vestlige og Covid-19

Men det er noget, de politisk korrekte ikke rigtigt vil forholde sig til. Og det kan man tydeligt se, når man kigger på den første version af overskriften til Jyllands-Postens artikel. En version vi tilfældigvis fik opsnappet, da vi abonnerer på Jyllands-Postens nyheder via RSS.

Her lød overskriften “Vi ved jo godt, hvem det er: I tre aarhusianske boligområder har bekymrende få sagt ja tak til vaccine”

Jyllands-posten Første version af overskrift -1
Jyllands-posten Første version af overskrift -1

Det vidste Jyllands-Posten åbenbart kun indtil den politiske korrekte censur kom ind i billedet.

Fra at kæmpe for ytringsfriheden er Jyllands-Posten nu gået til at kæmpe for censuren, den politisk korrekte censur

Det er ikke første gang, vi ser det her, og det bliver heller ikke sidste gang. Journalister tager gang på gang deres politiske holdninger med på arbejde, lader holdningerne ødelægge deres job, og ikke mindst deres fag.

Derfor bakker vi her på Danmarks Fremtid op om borgerforslaget “Afskaf mediestøtte, licens og statsmedier”.

LÆS OGSÅ