NYHED

Den politisk korrekte hadforbrydelse i 2021

Den politisk korrekte hadforbrydelse gik viralt i pinsen. Et usselt angreb på en familie fik journalisters og politikeres opmærksomhed.
Den politisk korrekte hadforbrydelse v2

I løbet af pinsen gik en video, hvor en familie bliver overfaldet verbalt, viralt. Flere politikere, både fra rød og blå blok, tog – med rette – dybt afstand fra videoen. Men bag historien gemmer der sig, hvad man kan kalde den politisk korrekte hadforbrydelse. Noget vi kommer tilbage til senere.

En familie med anden etnisk oprindelse blev verbalt overfaldet. Idioten på videoen råber blandt andet “Fucking perkere, mand. Fuck nu hjem til jeres eget land“, mens familiens børn står og ser forskrækket på.

Hadforbrydelse

Som skrevet har flere politikere fra begge fløje taget dybt afstand. Den her form for angreb på uskyldige mennesker, der er ude at nyde den danske natur, hører ingen steder hjemme, slet ikke foran børn. Det kan man kun være enig i.

Dansk Folkeparti’s Søren Espersen er en af dem, der har taget afstand. Han skriver på Twitter følgende:

“Jeg har set videoen, og sympatiserer med den lille famile, som bestemt ikke har fortjent dén behandling”

Pernille Skipper fra Enhedslisten reagerede på Espersen’s besked med denne kommentar:

“Er du klar over, Søren, at det er noget, som sker hele tiden? Minoriteter oplever at blive råbt sådan nogle ting af ofte. Viser det dig ikke, at vi har et problem med racisme?”

Man kan synes at migranter, f.eks. folk fra Syrien, skal rejse hjem til deres eget land, hjælpe med at bygge landet op, men det bør og kan debatteres og siges i en ordentlig tone, uden angreb. At centrum-venstre konstant smider racist- og nazistkortet i migrant debatten, hjælper ikke på debatformen og tonen. Det er udelukkende med til at skærpe tonen.

Personer som Pernille Skipper bliver nød til at erkende, at racismen, hadforbrydelserne, går begge veje. Og ikke kun promovere de hadforbrydelser, der passer ind i hendes, og resten af det politisk korrekte korps, vinkling.

Den politisk korrekte sortering

Alle hadforbrydelser skal bekæmpes, diskuteres og fremvises. Idioterne der begår dem skal udstilles. Men desværre er det efterhånden blevet sådan, at det kun er udvalgte hadforbrydelser, der går viralt, udvalgte hadforbrydelser, der bliver omtalt af pressen.

De såkaldte politisk korrekte hadforbrydelser.

Det er som om, at den politiske korrekthed har nogle bestemte udvalgte kriterier, der skal være opfyldt, før journalister og politikere vil bruge tid og opmærksomhed på forbrydelsen.

Migranter og Islam skal være involveret. Eller rettere sagt, det skal være disse 2 grupper, det skal gå ud over, ikke den modsatte vej rundt. Er det migranter og Islam, der er den angribende part, begår hadforbrydelser over for helt almindelige danskere, så er der tavshed, tavshed fra medier og resten af centrum-venstre.

For lidt over en uge siden skrev vi, her på Danmarks Fremtid, om to mænd, 2 bøsser, der blev overfaldet i Herning, da de møder en gruppe unge af mellemøstlig og afrikansk oprindelse.

En hadforbrydelse, der er endnu mere alvorlig, da der blev brugt fysisk vold. Men de personer, der nu er ude at tage dyb afstand fra angrebet på familien, var total tavse, da hændelsen skete. Ikke et tweet, ikke et Facebook opslag, ikke et indslag i Go aften eller Go Morgen. Og stort set ingen avisartikler, slet ingen forsider.

For der var tale om personer af anden etnisk oprindelses angreb på etniske danskere. Noget der sker jævnligt, både verbalt og fysisk.

Voldtægter vestlig ikke-vestlig
Voldtægter vestlig ikke-vestlig

Vi har også, gennem den seneste måned, set, hvordan jødehadet i Europa pludselig er genopblusset. Bl.a. takket være den store import af islam, og ikke mindst venstrefløjens ordbrug.

Men det passer ikke ind i den politisk korrekte fortælling. Fortællingen om at danskerne er racister, at indvandringen kun har bragt lyksaligheder med sig.

Hvis man vil en ordentlig og seriøs debat, så bliver man nød til at tage alle fakta med ind i debatten, også de fakta der kan afsløre ens politik som skadeligt for Danmark.

Hvad de politisk korrekte ikke forstår er, at de ved at kvæle debatten, skjule fakta, ignorere hadforbrydelser, er med til at bidrage til den hårde tone.

Alle former for vold, hærværk og trusler, og ikke mindst hadforbrydelser, skal bekæmpes med alle de demokratiske midler, vi har.

Det kan ikke nytte noget, at der bliver sorteret i de historier, man tager frem. Det er kun med til at skærpe tonen, debatformen og ikke mindst hadet.

Har du flere eksempler på historier om hadforbrydelser, der ikke går viralt, fordi de ikke passer ind i vinklingen om de danske racister? Så smid en kommentar herunder, eller deltag i debatten på Facebook.

LÆS OGSÅ