Danmarks Fremtid
NYHED

Poul Madsen efterlader et knaldrødt Ekstra Bladet

Poul Madsen stopper som chefredaktør hos Ekstra Bladet. Efter 14 år med en socialist i spidsen, er avisen rødere end rød. Og vinklingen forsætter.
Poul Madsen Ekstra Bladet - Danmarks Fremtid

For en lille uges tid siden kom det frem, at Poul Madsen stopper som chefredaktør på Ekstra Bladet. Under hans ledelse har Ekstra Bladet lagt en mere og mere rød linje, en islam-venlig linje.

Før Poul Madsen tiltrådte var Ekstra Bladet et af de få medier, der var kritiske for den massive indvandring til Danmark.

Ekstra Bladet valgte, med serien “Godhedens pris“, at sætte fokus på de mange konsekvenser, en uhæmmet indvandring og naivitet havde medført.

De andre medier, og resten af centrum-venstre, angreb Ekstra Bladet med racisme-kortet. Fuldstændig de samme midler som man i dag bliver angrebet med, hvis man forsøger at tage debatten om de konsekvenser, en naiv landsskadelig politik har medført.

Poul Madsen og samarbejdspolitiken med Islam

Men da Poul Madsen overtog ansvaret på Ekstra Bladet fik vinklen straks en anden tone. Avisen skiftede fra at være et af de få medier, der ville tage problematikken om den massive indvandring op, til at gå efter de mennesker, der forsøgte en seriøs debat om emnet.

Poul Madsen tog skridtet fuldt ud, da han nærmest stiftede et nyt parti, Ny Danmark, sammen med Özlem Cekic, tidligere medlem af Folketinget for Socialistisk Folkeparti.

Politisk korrekt propaganda for skattekroner

Selvsamme Özlem Cekic der står bag begrebet dialogkaffe og organisationen Brobyggerne. Hun, og hendes tilhængere forsøger at give indtryk af, at man vil dialogen. Desværre så stopper den i samme øjeblik, at der bliver stillet kritiske spørgsmål til ideologien Islam. Stopper når man forsøger at få Özlem Cekic til at forholde sig til fakta og statistikker. Senest med covid-19 og den manglende respekt fra Islams kultur.

Parret valgte at bruge skattekroner / mediestøtte til at rejse landet rundt med en politisk korrekt islam venlig vinkel på integrationen.

Selvsamme Poul Madsen og Özlem Cekic valgte, sammen med imamen Naveed Baig, at holde en ramadan middag i forbindelse med folketingsvalget 2019. Et rent politisk indslag fra Ekstra Bladet. Samme Naveed Baig der har opfordret til drab på de personer, der ikke følger den islamiske tro.

Både partiet Ny Danmark og aktioner som ramadanmiddagen blev støttet af skattekroner, via mediestøtten.

Ekstra Bladet forsætter med centrum-venstre vinklingen

Selv om Poul Madsen nu forlader posten som chefredaktør hos Ekstra Bladet, vil han forsætte med at skrive i Ekstra Bladet, forsætte med at være debattør.

Men hvad så med centrum-vinklingen, den migrant-venlige, islam-venlige vinkling? Den forsætter også uden Poul Madsen. det kan man desværre roligt regne med.

Borgerforslag Mediestøtte
Borgerforslag Mediestøtte

For Ekstra Bladet er fuld af journalister, der ikke kan lade deres egen politisk korrekte centrum-venstre vinkling blive hjemme ved køkkenbordet, når de tager på arbejde.

Se på dækningen af sagen omkring terroristerne/islamisterne, der er rejst til Syrien og taget deres børn med. Sammen med centrum-venstre har Ekstra Bladet ført en kampagne, der er smut ind i vinkling. Man ønsker børnene til Danmark.

I ly af journalistik er medarbejderne på Ekstra Bladet gået til angreb på alle, der ikke ønsker, at terrorister, der frivilligt har valgt at kæmpe imod Danmark, og taget deres børn med til Syrien, skal importeres til Danmark.

For eksempel skriver Mads kastrup, Opinionsredaktør på Ekstra Bladet, følgende som en kommentar til det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov:

“Det er ikke blot din populært leflende påstand. At det er mindre farligt for at lade danske børn blive trænet af islamister i Syrien end at bringe dem hjem, som PET og FE anbefaler. Det er mere, hvor dumt det er for DK. Hvilket jeg har skrevet om her”

En anden journalist, Kristoffer Eriksen, der også er en del af ledelsen på Ekstra Bladet går på samme måde til angreb på Rasmus Jarlov:

“Farvel til Konservative, som et seriøst parti, der tænker på danskernes sikkerhed. Her er Rasmus Jarlov der i ramme alvor mener, at et 2-årigt barn der bliver fragtet til DK, udgør større risiko end et barn der bliver trænet af Islamisk Stat.”

En tydelig sammenblanding af personlige holdninger og arbejdet som journalistik. Og det er journalisterne sådan set i deres gode ret til, hvis ikke lige det var fordi, at der er indblandet millioner af skattekroner, mediestøtte, i vinklingen.

Journalister og kritik

Vælger man at tage kampen op mod vinklingen hos de danske journalister, så oplever man hver gang, at journalisterne ikke vil forholde sig til kritikken.

Tag f.eks. denne debat, undertegnede har haft med journalisten Karl-Emil Aagaard fra Ekstra Bladet omkring netop Syrien-dækningen. Uanset hvor mange gange journalisten får forholdt dokumentation på deres vinkling, vil han ikke forholde sig til den.

Sjovt nok kan journalister ikke selv forstå, hvorfor deres troværdighed er på niveu med politikere og brugtvognsforhandlere.

Journalisten Maya Tekeli, der også er ansat på Ekstra Bladet, skriver f.eks. følgende i et tweet tidligere i dag:

“Er jeg den eneste journalist, der i stigende grad oplever at blive spurgt til, om jeg har “fået mundkurv på”, når min research tager længere end forventet? Bekymrende, at det er den første tanke folk får – hvorfor? #dkmedier”

Når man så forøger at give hende lidt input og forklaring, ja så går hun som alle andre journalister i forsvarsposition. Du kan læse vores lille dialog her.

Så selv om Poul Madsen forlader Ekstra Bladet, forsætter vinklingen. Støttet af dine og mine skattekroner.

LÆS OGSÅ