Poul Schlüter 1929 – 2021

Det Konservative Folkeparti oplyser, at Poul Schlüter, Danmarks tidligere mangeårige statsminister, er sovet stille ind. Æret være hans minde.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Han var en af de største statsministre Danmark har haft, vist ikke den største. I går sov Danmarks tidligere statsminister Poul Schlüter stille ind.

Det Konservative Folkeparti’s nuværende formand, Søren Pape Poulsen, skriver på Facebook:

“Det er med sorg, at jeg fra Poul Schlüters hustru og familie viderebringer meddelelsen om, at tidligere statsminister Poul Schlüter er død. Han sov stille ind torsdag, 27. maj 2021, kl. 07.15 omgivet af sine nærmeste. Han blev 92 år gammel. Familien har mistet et kært medlem, og vores land har mistet en af de mest betydningsfulde mennesker i vor tid. Æret være hans minde.”

Poul Schlüter landets bedste statsminister

Poul Schlüter var en mand af format. En mand der satte sig op mod socialdemokratiets forfejlede politik, reddede Danmark fra statsbankerot. Reddede danmark fra Anker Jørgensen og den socialistiske katastrofekurs.

Han var en mand med store menneskelige egenskaber. Et af mine ynglingscitater fra den tidligere statsminister er:

“Vores sociale sikkerhedsnet må gerne være fintmasket, så vi kan opfange de sande sociale nødstilfælde – men vi skal ikke alle havne i nettet”.

Kære Poul Schlüter, du skabte min interesse for politik. Du skabte min interesse for den borgerlige politik, lysten til at kæmpe for de danske værdier og den danske kultur.

Ære være dit minde.

Hvil i fred.

Læs også disse indlæg

Arrogante Mette Frederiksen og Socialdemokratiet

Arrogante Mette Frederiksen

Jeppe Kofod - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Flere klager fra studerende over Jeppe Kofod

Mette Frederiksen - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Mette Frederiksen's socialisme koster danskerne

Læs mere om disse partier

Det Konservative Folkeparti

Seneste nyheder

Inger Støjberg skal frikendes

I går var sidste dag i skueprocessen kaldet rigsretten mod Inger Støjberg. En rigsret der slet ikke skulle være startet. Inger Støjberg skal frikendes.

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den