NYHED

Også TV 2 News Presselogen bruger EU betalt kommentator

Mediernes skandaløse dækning af EU forsvarsforbeholdet forsætter. Begge statsmedier bruger EU betalt kommentator. Senest TV 2 News.
Også TV 2 News Presselogen bruger EU betalt kommentator

Vi har tidligere her på Danmarks Fremtid beskrevet, hvordan statsmediet Danmarks Radio og programmet DR2 Deadline bruger EU betalte kommentatorer til at dække afstemningen om EU forsvarsforbeholdet.

I dag var det så statsmediet TV 2 Danmark, der på kanalen TV 2 News i programmet Presselogen, brugte selvsamme kommentator, som DR 2 Deadline.

På Twitter gjorde Marlene Wind, der er professor i statskundskab og leder af Center for Europæisk Politik ved Institut for Statskundskab ved Københavns Universitet, reklame for sin deltagelse i formiddagens Presselogen.

Udover at være skatteyderbetalt professor på Københavns Universitet, så er Marlene Wind også betalt særlig rådgiver for EU’s udenrigschef, Josep Borrell Fontelles.

Er man betalt af den organisation, det firma eller det parti, som man skal kommentere på, så har man et inhabilitetsproblem.

Marlene Wind skrev før afstemningen i 2015 om netop forsvarsforbeholdet en kronik, hvor hun kaldte danskerne “pinagtige fedtspillere” i forholdet til EU.

Marlene Wind bør afvises af alle medier som ekspert under den kommende afstemning om forsvarsforbeholdet.

Mediernes EU propaganda

Vi har før her på Danmarks Fremtid skrevet om journalisternes dækning af EU.

Vi har dokumenteret, at journalister bl.a. finder danskerne tåkrummende, fordi vi har et forsvarsforbehold.

Og ud over EU kommissionens formands dokumenterede ønske om vetoret, så er der utallige eksempler på, at der i EU’s inderkreds, er ønske om vetoret.

Så selve historen i Presselogen, at det skulle være forkert, at der er ytret ønske fra EU om afskaffelse af vetoretten, er et forsøg på at dække over sandheden.

Læs også om DR’s Ole Ryborg der agerede part i en EU sag, han selv dækkede.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ