Danmarks Fremtid
NYHED

Presselogen og mediernes anti-israelske vinkling

Søndag formiddag leverede Presselogen, dansk presses kaffeklub, selv en klar og tydelig dokumentation på mediernes anti-israelske vinkling.
Presselogen og mediernes anti-israelske vinkling - Gaza - Hamas - Terror - Mediestøtte - Thomas Falbe - Christian Jensen - Anne Mette Svane

Søndagens Presselogen hos statsmediet TV 2 News var endnu et eksempel på mediernes venstreorienterede anti-israelske vinkling. Værten Karen-Helene Hjorth indledte udsendelsen med at sammenligne palæstinensernes terror med israelernes kamp for at undgå endnu et folkemord. 

Den første sætning fra værtens mund var ‘billederne af rædsler der fandt sted i Israel og Gaza forrige lørdag har været mange’.
Fakta er, at for en uge siden blev israelere massakreret af palæstinensere fra Gaza. Israelske kvinder blev voldtaget samt babyer og børn halshugget og brændt.

Efterfølgende har Israelerne valgt at forsvare sig mod Palæstinenserne, som gemmer deres terrorredder i hospitaler, skoler og beboelsesejendomme. Dermed sikrer Hamas lige præcis den vinkling, som Karen-Helene Hjorth indledte udsendelsen med.

Så var vinklingen lige som på plads, og da dagens Presselogen panel blev præsenteret, så var man overhovedet ikke i tvivl længere. Dansk presse er frivillige marionetdukker for de palæstinensiske og islamiske terrorister.

Danske journalister hælder en tyk sovs af egne venstreorienterede holdninger ned over deres arbejde. Betalt af danske skatteydere.

Medie kalder terror for forståeligt

Den første af deltagerne var chefredaktør Thomas Falbe fra statsmediet DR Nyheder, der har beordret, at hans skatteyderbetalte journalister ikke må kalde terror for terror, terrorister for terrorister. Noget han i dagens udsendelse nærmest benægtede var tilfældet.

Thomas Falbe har valgt at blokere Danmarks Fremtid på de sociale medier, efter at jeg har kritiseret ham.

Den anden deltager var chefredaktør Christian Jensen fra det skatteyderstøttede Politiken, der på samme dag, hvor palæstinenserne myrdede israelske babyer og voldtog israelske kvinder, kaldte terror for forståeligt. Noget Politiken efterfølgende har forsøgt at skjule for deres læsere. 

Presselogen er flere gange blevet gjort opmærksom på Politiken’s skandaløse overskrift i deres leder, men valgte altså at ignorere det fuldstændig. Lederen blev lagt ud på Politiken.dk samme dag som de palæstinensiske terrorister massakrerede israelerne med terror.

Politiken har efter mit kritiske indlæg valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook.

Den tredje deltager var TV 2 News egen chefredaktør Anne Mette Svane, der har ansatte skatteyderlønnede journalister, som Simi Jan, der bruger det Qatar ejede medie Al-Jazeera som kilde og sandhedsvidne. Altså selvsamme Qatar der støtte terror med millarder af kroner.

Hvad der gør Simi Jan brug af Al-Jazeera som sandhedsvidne endnu mere grotesk er, at hun udemærket godt er klar over mediets baggrund.

Med hensyn til den debat om halshuggede israelske babyer, som Jimi Jan henviser til, så er det en kvalmende afskyelig pseudodebat. Babyer og børns hoveder er væk. Om det er på grund af et sværd, en kugle, en bombe eller andre former for afskyligheder, som islams terror kan finde på, er underordnet. Babyer og børn er blevet brutalt myrdet. 

At Simi Jan på Facebook nærmest har valgt at lave en kærlighedserklæring til de selvsamme palæstinensere, der har valgt Hamas til magten, gør kun mediets påstand om neutralitet endnu mere grotesk. Simi Jan har til hendes opslag vist et billede af Gaza, ikke af terroren mod Israel.

Opdateret: Simi Jan har valgt at blokere Danmarks Fremtid på Facebook, efter at jeg har kritiseret hende i dette indlæg. Statsmediet TV 2 har desuden haft Danmarks Fremtid blokeret i længere tid. Det sker efter at jeg har kritiseret deres vinkling. Noget du blandt andet kan læse mere om her.

Venstreorinterede journalister

Ser man på den samlede udsendelse, så blev der med klar overvægt vist flere billeder og videoer af situationen i Gaza end af palæstinensernes nedslagtning af israelerne. Palæstinenserne blev præsenteret som de store udskyldige ofre.

Dagens Presselogen dokumenterede altså med stor tydelighed mediernes anti-israleske vinkling. En vinkling, der er smurt ind i journalisternes egne venstreorienterede pro palæstinentiske terror holdninger.

At ikke et eneste dansk medie vil fortælle danskerne om, at det kommunistisk ejede medie Arbejderen bruger mediestøtte til terrorstøtte er endnu et eksempel på journalisternes venstreorinterede vinkling.

Ydeligere et eksempel på de danske journalisters anti-israelske dækning er det faktum, at ikke et eneste dansk skatteyderstøttet medie har skrevet om Sikandar Siddique, Frie Grønnes leder og islamist, der har bakket op om Hamas.

Debatten om mediernes dækning af palæstinensernes terror mod Israel bekræfter med al tydelighed, at danske journalister ikke tåler at få kritik. Ironisk nok, når nu journalisterne selv lever af at kritisere andre.

Jeg vil med spænding følge med i, hvor mange medier og journalister, der vil blokere Danmarks Fremtid efter denne omgang.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ