NYHED

Pressemeddelelser har aldrig været instrukser – Støjberg’s rigsret

På dag 10 i Støjberg's rigsret falder centrum-venstre's skueproces igen til jorden. Pressemeddelelser har aldrig været instrukser.
Pressemeddelelser har aldrig været instrukser - Støjberg's rigsret v2

Vi er nået til dag 10 i centrum-venstres skueproces mod Inger Støjberg, også kaldet rigsretten mod Støjberg. Endnu et centralt vidne vidner til fordel for den tidligere integrationsminister: Pressemeddelelser har aldrig været instrukser.

For et par dage siden skrev vi, at forsvarets hovedvidne, Lykke Sørensen, reelt frikendte Støjberg for at have givet en ulovlig instruks.

Noget instrukskommisonen allerede havde fundet frem til før rigsretten blev nedsat.

Den tidligere departementschef i Udlændinge- og Integrationsministeriet skulle i dag vidne i rigsretten. Her kom han med endnu et klar bevis på, at hele sagen er en politisk hetz mod Støjberg.

Pressemeddelelser har aldrig været instrukser

Han udtalte i retten, at pressemeddelelser har aldrig været instrukser. Han har ganske enkelt aldrig tidligere oplevet, hverken under en rød eller en blå regeringen, at pressemeddelelser fungerer som en direkte ordre, en instruks.

Og det ved alle, der har sin daglige gang i det offentlige, på Christiansborg. Det ved centrum-venstre.

Men det har hele tiden været centrum-venstres og såkaldte “borgerliges” argumentation for at nedsætte rigsretten. At der igennem pressemeddelelsen blev givet en ulovlig instruks.

Tema Støjbergs Rigsret

Alle der følger med i dansk politik ved, at der dagligt bliver sendt pressemeddelelser ud fra ministerierne, der skruer godt op på spin, kraftigt ned for detaljer. Sådan er dansk politik, om man vil det eller ej.

Rigsretten er faldet til jorden

Men gårdagens frikendelse af anklagernes hovedvidne og med dagens udmelding fra den tidligere departementchef, så står det endnu mere klart, at Inger Støjberg skal frikendes.

Det står endnu mere klart, at centrum-venstre igen spilder millioner af skatteydernes kroner på at jagte politiske modstandere.

Det står endnu mere klart, at centrum-venstre misbruger det danske retssystem til at forfølge politiske modstandere.

Centrum-venstre har – igen – tabt deres troværdig med et brag.

De rigtiganklagede er Socialdemokratiet, Enhedslisten, Socialstisk Folkeparti og Radikale Venstre

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også indsende et debatindlæg her.

Støt os gerne via MobilePay box25487.

LÆS OGSÅ