NYHED

Ingen lighed for loven: pressemeddelelse vs pressemøde

Mette Frederiksen slipper for straf for ulovlig instruks: Noget Inger Støjberg blev dømt for i rigsretten. Der er ikke lighed for loven i Danmark.
BREAKING - Mette Frederiksen pressemøde - Inger Støjberg pressemeddelelse - Instruks - mink

Du kan læse hele vores dækning af Mette Frederiksens grundlovsbrud og minkskandalen her.

I dag udkom minkkommisssionen med deres længe ventede rapport. En rapport der kommer med en uhørt hård kritik af både statsministeren, regeringen og flere embedsmænd.

Men de samme partier, der ikke kunne få Inger Støjberg for en rigsret hurtig nok, tøver nu med at sende Mette Frederiksen samme sted hen. Enhedslisten har endda skandaløst valgt at frikende Mette Frederiksen få timer efter at rapporten udkom. Noget der tydeligvis var besluttet på forhånd.

At støttepartierne vælger at de facto frikende Mette Frederiksen, kommer ikke som den store overraskelse, det var forventet

Ulovlig instruks

For eksempel støder man på konklusionen, at det pressemøde, hvor Mette Frederiksen gav ordren om at nedslagte alle mink, er at opfatte som en ulovlig instruks. 

Men det var jo netop en af støttepartiernes begrundelser for at sende Inger Støjberg for en rigsret. At pressemeddelelsen, hun sendte ud om adskillelse af asylpar, var en ulovlig instruks.

Hvorfor støttepartierne ikke mener, at Mette Frederiksen skal stilles til ansvar for en ulovlig instruks, noget som de brugte som begrundelse for at sende Inger Støjberg for en rigsret, udstiller rød stue. 

Men forskelsbehandlingen overrasker ikke. For støttepartierne har aldrig været interesseret i lighed for loven og retsstaten, men har kun haft interesse i at lukke munden på en politisk modstander.

Man kan altså konstatere, at der ikke er lighed for loven i Danmark. Partifarve afgør, om du bliver stillet til ansvar for lovbrud. I dag lærte socialdemokrater, at loven ikke gælder for dem.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ