Danmarks Fremtid
NYHED

Radikal dokumentfalsk – Indrømmer falsk mail

Radikal indrømmer dokumentfalsk, og så er der åbenbart flere løgne fra det Radikale medlem Saito-Madsen. Vi følger op på sagen fra weekenden.
Radikal dokumentfalsk - Indrømmer falsk mail

Du kan læse hele vores dækning af Radikale Venstre’s sag om dokumentfalsk her. Der har du også mulighed for at se den forfalskede mail.

Der bliver ved med at dukke nye informationer op i sagen om det radikale medlem Janus Tobias Saito-Madsen’s opdigtede beskyldninger og dokumentfalsk vendt mod Dansk Folkeparti’s Erik Høgh-Sørensen.

Vi opdaterer dig her om de seneste informationer

Indrømmer falsk mail

Saito-Madsen har, sammen med et andet radikalt medlem Freja Wirlander, følt sig chikaneret af Dansk Folkeparti’s Erik Høgh-Sørensen.

De to Radikale Venstre medlemmer har ført et tæt partnerskab i forbindelse med hele sagen mod Erik Høgh-Sørensen.

Derfor er det også ganske interessant, at Freja Wirlander nu bekræfter, at den mail, som både San Francisco State University og DR Detektor allerede har afsløret som værende falsk, men som Saito-Madsen forsat fastholder ægtheden af, rent faktisk er falsk.

I en privat besked til undertegnede skriver Freja Wirlander bl.a. følgende:

Freja Wirlander indrømmer falsk mail

Saito-Madsen’s tætte allierede er altså nu begyndt at tage afstand fra hans metoder, de indrømmer rent faktisk, at hele sagen om chikane faktisk udspringer fra Radikale Venstre selv.

Ny løgn fra Saito-Madsen?

I samme besked beskylder Freja Wirlander ironisk nok os her på Danmarks Fremtid for at lyve om hendes og Saito-madsen’s involvering i klagen til Dansk Folkeparti over Høgh-Sørensen.

Det samme gør Radikale Venstre selv, der i en besked på messenger på Facebook har skrevet følgende:

Vores dialog med DF om Erik Høgh Sørensen har intet med den pågældende sag at gøre, så det er lodret forkert, når du hævder det.

Det er fair nok at beskylde os for usandheder, hvis ovenstående var korrekt, men der er bare et enkelt lille problem.

Vi har sådan set informationerne fra Saito-Madsen selv, der i flere tweets, fleste er slettet, har taget æren for, skrevet, at klagen bl.a. baseres på den påståede chikane fra Erik Høgh-Sørensen vendt mod ham og Wirlander.

Saito-Madsen indrømmer klage

Så hvis Freja Wirlander og Radikale Venstre mener, at der er tale om en løgn, så burde de henvende sig til deres Radikale fælle.

Vi kan desuden oplyse, at både Saito-Madsen og Freja Wirlander begge har blokeret os på Twitter.

Wirlander har desuden lukket helt ned for, at andre kan læse hendes tweets, med mindre hun acceptere, at man følger hende.
Freja Wirlander lukker ned på Twitter

Begge kan tydeligvis fornemme, at de er ude et sted, hvor de ikke kan bunde.

Radikal chikaneri

Men uanset hvad, hvor og hvem, der har forbindelse til den nu berygtede klage over Dansk Folkeparti’s medlem Erik Høgh-Sørensen, så er der altså en sag om dokumentfalsk og falske beskydninger.

Fakta er, at Radikale Venstre har klaget over en politisk modstander til hans eget parti, beskyldt ham for chikane.

Men samtidigt ser partiet bort fra dokumentfalsk og falske beskyldninger, produceret af deres eget medlem vendt mod netop den politiker, som man har anklaget for chikane.

Radikale Venstre har som sagt beskyldt os her på Danmarks Fremtid for at tale usandt. Men de vil ikke komme med en kommentar angående dokumentfalsk.

Og til dit spørgsmål om eksklusion, så har Radikale Venstre ikke nogen eksklusionsparagraf. Og det har vi i øvrigt aldrig haft her de sidste 117 år.

I stedet er de kommet med en udtalelse, som de har brugt mange gange før, gemt sig bag, når andre radikale medlemmer har trådt gevaldigt ved siden af: At de ikke kan ekskluderer medlemmer.

Det kan godt være de ikke kan ekskludere medlemmer, men partiet har ingen problemer med at udtale sig, når det er til fordel for partiet selv.

Radikale Venstre skylder svar.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ