Danmarks Fremtid
47,5%
NYHED

Radikale: vi peger ikke på Mette men vi peger på Mette

En ny uge i valgkampen starter ud med at Radikale Venstre gør nar af vælgerne, udstiller partiets status som skødehunde for Mette Frederiksen.
Radikale Venstre peger ikke på Mette men peger på Mette - mink - valget er dit - Folketingsvalg 2022
Tidligere minister og folketingsmedlem for Radikale Venstre, og nuværende folketingskandidat for partiet, Christian Friis Bach, kommer nu med valgkampens indtil videre mest groteske læserbrev og indspark.
Et læserbrev man skulle tro var leveret af Rokokoposten, hvis ikke lige det var fordi, det blev leveret direkte af den radikale politiker på hans egen Twitterprofil her tidligt i morges. Også på hans Facebook profil gentog han hans groteske ‘argumentation’.
Et læserbrev der udstiller, at Radikale Venstre har været, og fortsat vil være, skødehunde for Mette Frederiksen og Socialdemokratiets misbrug af magten. En magtkritik som Mette Frederiksen mener kun kommer, fordi hun er kvinde.
Et læserbrev der ikke alene udstiller Radikale Venstres selvopfattelse, men også partiets mange løgne og svigt af retsstaten og demokratiet. Og ikke mindst så afslører det partiets eneste grund til at være i dansk politik, nemlig ministerbiler.

Radikal Volapyk

Christian Friis Bach skriver blandt andet, at han er knotten, fordi kommentatorerne er ‘gået i selvsving mod mit kære parti og leder’, og at Radikale Venstre var det eneste støtteparti, der satte foden ned over for Mette Frederiksen.
At Radikale Venstre skulle have sat foden ned over for Mette Frederiksen, der indtil videre er sluppet fuldstændig for konsekvenser, selv om hun og hendes ministre har begået lovbrud, løgne, trusler og svindel, er grotesk nok i sig selv. Men det mest groteske kommer, da den radikale folketingskandidat Christian Friis Bach skriver følgende:

Vi peger ikke på Mette Frederiksen. Vi peger på en åben og inddragende samarbejdsregering hen over midten med Mette Frederiksen i spidsen

Man skal simpelthen være medlem af Radikale Venstre for at kunne påstå, at det på nogen som helst måde giver mening. At man ikke peger på Mette Frederiksen, men Mette Frederiksen. Det er det mest radikale, der nogen sinde er kommet ud af en radikal mund. Det er ren radikal volapyk.

Mål om ministerbiler

Christian Friis Bach påstår desuden i hans ganske groteske læserbrev, at Radikale Venstre har haft en konstant linje, og et klart mål efter minkkommissionen.

Den eneste konstante linje Sofie Carsten Nielsen og hendes partifæller har haft er, at minkskandalen ikke skal have nogen former for konsekvenser for Mette Frederiksen overhovedet. Valget er ikke en konsekvens. Det er kun en undskyldning for fire år mere med Mette Frederiksen. Og ministerbiler.

Og det eneste klare mål fra Radikale Venstre, efter minkkommissionen kom med sin uhørte hårde kritik af statsministeren og hendes regering, har været, at få udleveret nøgler til et ukendt antal ministerbiler, sikre sig udbetaling af høje ministerlønninger.

Ingen undskyldning ingen konsekvenser

Christian Friis Bach udstiller tilmed i hans fuldstændig vanvittige læserbrev den radikale status som skødehund for Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. Han påstår, at statsministeren er begyndt at sige undskyld.
Det er vist det mange på godt dansk vil kalde en sandhed med notifikationer, nogen vil måske endda bruge udtrykket en bevidst løgn. For Mette Frederiksen har ikke undskyldt for noget som helst konkret og vigtigt i minkskandalen. Hun har lavet spin om undskyldninger, ikke undskyldt.

Kommissionen har herved ikke foretaget en vurdering af, om der foreligger grov uagtsomhed

Det er ikke første gang Radikale Venstre manipulerer med sandheden i forbindelse med minkskandalen og Minkkommissionens rapport. Da rapporten udkom, påstod partiets næstformand Andreas Steenberg, at minkkommisionen havde konkluderet, at der ikke var tale om grov uagtsomhed fra Mette Frederiksens side. Noget der strider fuldstændig mod Minkkommissionens egne ord.

Fakta om Radikale Venstres svigt

Fakta er, at Radikale Venstre ikke vil stemme for en advokatundersøgelse, der skal undersøge de juridiske konsekvenser af Mette Frederiksen lovbrud, vildledninger og ulovlige instrukser. Noget minkkommissionen ikke undersøgte for det måtte de belejligt nok ikke. I stedet råber man op om, at en for nylig offentliggjort advokatundersøgelse ikke er uafhængig.
Fakta er, at Christian Friis Bach, Sofie Carsten Nielsen og resten af Radikale Venstre vil give Mette Frederiksen 4 år mere i spidsen for Danmark. Der er ikke alene et svigt af reststaten og det danske demokrati. Der er et kæmpe svigt af minkavlerne og deres familier, som med Christian Friis Bach’s groteske læserbrev endnu engang bliver hånet af Mette Frederiksen, Socialdemokratiet og deres støttepartier.
Og lad os lige slå fast en gang for alle. Radikale Venstre har ikke væltet regeringen. Regeringen sidder stadig og Mette Frederiksen er fortsat statsminister. Der er kun udskrevet valg. Et valg der tilmed først blev udskrevet efter den radikale såkaldte deadline.
Christian Friis Bach’s læserbrev er at gøre grin med de danske vælgeres intelligens.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.

LÆS OGSÅ